Poslije osme emisije showa ''Ples sa zvijezdama'', u kojoj se porječkao s Dinkom Bogdanićem, Damir Kedžo oprostio se od natjecateljskog dijela showa i poručio svojim kolegama da će ih gledati u finalu.

Galerija


U osmoj po redu emisiji ''Plesa sa zvijezdama'' vidjeli smo plesne parove koji su show ranije napustili, a sada su se pokušali vratiti. Žiri i publiku tako su opet pokušali osvojiti Ana Vučak Veljača, Nives Celzijus, Ecija Ojdanić, Davor Garić, Damir Kedžo i Sonja Kovač sa svojim plesnim partnerima, a to je uspjelo upravo Sonji i Gordanu, koji su tijekom nastupa imali posebnu gošću – Jelenu Rozgu.

Vezani članci Damir Kedžo i Helena Janjušević (FOTO: Dnevnik.hr) Damir i Helena nakon ispadanja iz "Plesa sa zvijezdama" pripremaju nova iznenađenja! Helena Janjušević (Foto: Instagram) Helena je plesne cipelice obula već kao djevojčica, a danas je ples njezin posao iz snova: "Važni su rad i upornost"

Tijekom večeri mali okršaj s članom žirija imao je Damir Kedžo, koji se porječkao s Dinkom Bogdanićem. Naime, glazbeniku se nije svidjelo što mu je Dinko rekao da je opušteniji kad je na galeriji nego na plesnom podiju.

''Meni je jako drago što smo mi ovdje večeras, ali mislim da moram stati u ime svih natjecatelja ovdje. Zbilja je jako lijepo, no postoji nešto što se zove konstruktivna, pozitivna kritika koju mi baš nismo dobivali cijelo vrijeme. Jako je teško doći ovamo i stajati svaki put kad vam netko kaže nekad i baš ružne i osobne stvari, ali ja vas poštujem i poštujem vaše mišljenje'', na kraju je Kedžo rekao Dinku sve što misli.

No to naravno nije utjecalo na njihov inače dobar odnos, pa se Kedžo poslije nedjeljne emisije oglasio i na Instagramu.

''Ljudi, mi smo gotovi. Hvala Vam svima od srca na vašim porukama i glasovima. Večeras sam se osjećao toliko opušteno i sretno. Hvala, Helena Janjušević, što si me vodila za ruku sve ove mjesece. Pamtit ću ti ovo do kraja života. Hvala 'Plesu sa zvijezdama' na pozivu. Ja sam guštao, pogotovo u trenucima kada sam mogao biti svoj do kraja. Ekipa, sretno do kraja. Navijamo i dolazimo vas gledati u finale'', poručio je Kedžo svojim kolegama iz showa

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.