Oprostio se

Damir Kedžo oglasio se poslije manjeg okršaja s Dinkom Bogdanićem: ''Ljudi, mi smo gotovi''

Damir Kedžo (Foto: Instagram) Damir Kedžo (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijedama: Damir Kedžo i Helena Janjušević (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Ples sa zvijedama: Damir Kedžo i Helena Janjušević (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Damir Kedžo (Foto: Instagram) Ples sa zvijedama: Damir Kedžo i Helena Janjušević (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Dinko Bogdanić i Damir Kedžo (Video: Ples sa zvijezdama) Damir Kedžo i Helena Janjušević (Foto: Nova TV) Damir Kedžo i Helena Janjušević (Foto: Nova TV) +0 Damir Kedžo i Helena Janjušević (Foto: Nova TV) Galerija

Poslije osme emisije showa ''Ples sa zvijezdama'', u kojoj se porječkao s Dinkom Bogdanićem, Damir Kedžo oprostio se od natjecateljskog dijela showa i poručio svojim kolegama da će ih gledati u finalu.

U osmoj po redu emisiji ''Plesa sa zvijezdama'' vidjeli smo plesne parove koji su show ranije napustili, a sada su se pokušali vratiti. Žiri i publiku tako su opet pokušali osvojiti Ana Vučak Veljača, Nives Celzijus, Ecija Ojdanić, Davor Garić, Damir Kedžo i Sonja Kovač sa svojim plesnim partnerima, a to je uspjelo upravo Sonji i Gordanu, koji su tijekom nastupa imali posebnu gošću – Jelenu Rozgu.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač i Gordan Vogleš se vraćaju u Ples sa zvijezdama (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Dominacija vrckavog para U "Ples sa zvijezdama" vraćaju se Sonja i Gordan!

Tijekom večeri mali okršaj s članom žirija imao je Damir Kedžo, koji se porječkao s Dinkom Bogdanićem. Naime, glazbeniku se nije svidjelo što mu je Dinko rekao da je opušteniji kad je na galeriji nego na plesnom podiju.

''Meni je jako drago što smo mi ovdje večeras, ali mislim da moram stati u ime svih natjecatelja ovdje. Zbilja je jako lijepo, no postoji nešto što se zove konstruktivna, pozitivna kritika koju mi baš nismo dobivali cijelo vrijeme. Jako je teško doći ovamo i stajati svaki put kad vam netko kaže nekad i baš ružne i osobne stvari, ali ja vas poštujem i poštujem vaše mišljenje'', na kraju je Kedžo rekao Dinku sve što misli.

No to naravno nije utjecalo na njihov inače dobar odnos, pa se Kedžo poslije nedjeljne emisije oglasio i na Instagramu.

''Ljudi, mi smo gotovi. Hvala Vam svima od srca na vašim porukama i glasovima. Večeras sam se osjećao toliko opušteno i sretno. Hvala, Helena Janjušević, što si me vodila za ruku sve ove mjesece. Pamtit ću ti ovo do kraja života. Hvala 'Plesu sa zvijezdama' na pozivu. Ja sam guštao, pogotovo u trenucima kada sam mogao biti svoj do kraja. Ekipa, sretno do kraja. Navijamo i dolazimo vas gledati u finale'', poručio je Kedžo svojim kolegama iz showa

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ljudi. Mi smo gotovi. Hvala Vam svima od srca na vašim porukama i glasovima. Večeras sam se osjećao toliko opušteno i sretno. Hvala @helenajanjusevic što si me vodila za ruku sve ove mjesece. Pamtiti ću ti ovo do kraja života. 💙 Hvala @plessazvijezdama na pozivu. Ja sam gustao, pogotovo u trenucima kada sam mogao biti svoj do kraja. 🤗 Ekipa sretno do kraja. Navijamo i dolazimo vas gledati u finale 😎

A post shared by Damir Kedzo Official (@damirkedzo) on

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene