veliki dan

Kedžo u emotivnoj objavi: "Da mi je netko prije 10 godina rekao da ću se ovako osjećati, rekao bih mu da je lud"

Damir Kedžo - 1 Damir Kedžo - 1 In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Damir Kedžo - 1 Galerija

"Nemam vam nekih prevelikih mudrosti za reći. Osim da mi je lijepo. Da me veseli sto sam živ i zdrav i što mi je ljubav prema stvarima za koje živim svaki dan sve veća", napisao je pjevač Damir Kedžo na Instagramu.

Pjevač Damir Kedžo ove je godine trebao predstavljati Hrvatsku na Eurosongu, no pandemija koronavirusa spriječila ga je da ostvari svoj dugogodišnji san. Kedžo je proslavio 33. rođendan, a pjevač je na Instagramu objavio emotivnu poruku te je obožavatelje uvjerio da ni zbog čega nije tužan.

Pogledaj i ovo Damir Kedžo na Dori Nisu sve išle na Eurosong Sjećate se svih pjesama koje su pobijedile na "povratničkoj Dori"? Poslušajte ih i glasajte za najbolju!

"Godina nova, oči snova pune :) Evo me na 33. Da mi je netko prije 10 godina rekao da ću se ovako osjećati, rekao bi mu da je lud. Toliko novih ideja, toliko snova, toliko mira... Ne mogu vam opisati koliko mi je lijepo. Trebalo je doći do tu i hvala svima koji su svojim postojanjem u mom životu dali i svoj doprinos tome. Nemam vam nekih prevelikih mudrosti za reći. Osim da mi je lijepo. Da me veseli sto sam živ i zdrav i što mi je ljubav prema stvarima za koje živim svaki dan sve veća. Želja nemam, snova bezbrojno i veselim se svemu sto me čeka. I siguran da ću vam dati najbolje od svega što znam. Hvala što ste tu. Hvala na svim čestitkama danas. Volim vas", poručuo je popularni pjevač.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Godina nova, oči snova pune :) Evo me na 33. Da mi je netko pred 10 godina rekao da ću se ovako osjećati, rekao bi mi uda je lud. Toliko novih ideja, toliko snova, toliko mira... Ne mogu vam opisati koliko mi je lijepo. Trebalo je doći do tu i hvala svima koji su svojim postojanjem u mom životu dali i svoj doprinos tome. Nemam vam nekih prevelikih mudrosti za reći. Osim da mi je lijepo. Da me veseli sto sam živ i zdrav i što mi je ljubav prema stvarima za koje živim svaki dan sve veća. Želja nemam, snova bezbrojno i veselim se svemu sto me čeka. I siguran da ću vam dati najbolje od svega što znam. Hvala što ste tu. Hvala na svim čestitkama danas. Volim vas 🖤

A post shared by DAMIR KEDZO (@damirkedzo) on

Mnogobrojni fanovi čestitali su mu rođendan, a priključile su im se i neke njegove poznate kolege. Čestitke je tako Kedžo dobio od pjevačice Indire Levak i glumca Slavka Sobina.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Tia Mamić (Foto: Instagram) Tia Mamić i sin Dominik (Foto: Instagram) Tia Mamić (Foto: Instagram) Tia Mamić (Foto: Instagram) +5 Tia Jurčić (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) inMagazin Mamićeva snaha sasvim osobno: Progovorila o teškom djetinjstvu i majci, odnosu sa svekrom i braku s Marijem!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene