Damir Kedžo je na Instagramu posvetio objavu svojoj baki Jeli koja je preminula ovog tjedna.

Galerija


Pjevač Damir Kedžo rastužio je obožavatelje svojom posljednjom objavom na Instagramu.

Vezani članci Eni Šukunda Estetske korekcije poznatih Hrvata: Domaće zvijezde iskreno su progovorile zašto su odlučile otići pod nož Damir Kedžo Kedžo je i dalje ponosan na hit koji je snimio sa 16 godina: "Ljudi podivljaju kad čuju tu pjesmu, izdržala je test vremena"

Na društvenoj mreži otkrio je da mu je preminula baka te jse od nje oprostio uz nekoliko njihovih zajedničkih fotki, među kojima je i jedna iz njegova djetinjstva.

"Pred tri dana napustila je ovaj svijet jedna najtoplija baka. Moja Mamica Jele. Žena koja me učila da zlo, zavist i ljubomora nikad ne bi smjeli biti u mom srcu. Puna ljubavi, pažnje za sve oko sebe. Uvijek mirna, strpljiva, staložena. Baka koja je uvijek bila tu za savjet i pouku o strpljivosti i ustrajanju. Lijepo je što su svi unuci bili uz nju sve vrijeme. Otišla je uz naš čvrst stisak u svojoj kući, kako je i htjela. Meni nikada nećeš otići, uvijek te nosim. Volim te Mamičice", napisao je shrvani Kedžo, a baki je je uputio i stihove svoje pjesme "Kanet na Vetru": "Legje bi bilo, more sinje osekat, nego meni na te, misel bilo bi fermat".

Pjevaču su ispod objave mnogi izrazili sućut, a brojni poznati, uključujući Dalibora Petka, Marka Grubnića i Franka Batelić, u komentarima su mu, u znak podrške i suosjećanja, ostavili srca.

Severina javno prozvala suprugu Željka Joksimovića? "Objavila je moje gole fotke, a djeca su nam se igrala zajedno"

Zovu je kraljicom skandala jer je 22 godine mlađem košarkašu uništila brak, a ovako ona pokazuje da je nije briga što drugi pričaju