Jako tužno

Shrvani Damir Kedžo na Instagramu se oprostio od voljene osobe, njegova dirljiva objava slama srca

Damir Kedžo (Foto: PR) Damir Kedžo (Foto: PR) PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Damir Kedžo (Foto: PR) Galerija

Damir Kedžo je na Instagramu posvetio objavu svojoj baki Jeli koja je preminula ovog tjedna.

Pjevač Damir Kedžo rastužio je obožavatelje svojom posljednjom objavom na Instagramu.

Pogledaj i ovo Damir Kedžo na Dori Nisu sve išle na Eurosong Sjećate se svih pjesama koje su pobijedile na "povratničkoj Dori"? Poslušajte ih i glasajte za najbolju!

Na društvenoj mreži otkrio je da mu je preminula baka te jse od nje oprostio uz nekoliko njihovih zajedničkih fotki, među kojima je i jedna iz njegova djetinjstva.

"Pred tri dana napustila je ovaj svijet jedna najtoplija baka. Moja Mamica Jele. Žena koja me učila da zlo, zavist i ljubomora nikad ne bi smjeli biti u mom srcu. Puna ljubavi, pažnje za sve oko sebe. Uvijek mirna, strpljiva, staložena. Baka koja je uvijek bila tu za savjet i pouku o strpljivosti i ustrajanju. Lijepo je što su svi unuci bili uz nju sve vrijeme. Otišla je uz naš čvrst stisak u svojoj kući, kako je i htjela. Meni nikada nećeš otići, uvijek te nosim. Volim te Mamičice", napisao je shrvani Kedžo, a baki je je uputio i stihove svoje pjesme "Kanet na Vetru": "Legje bi bilo, more sinje osekat, nego meni na te, misel bilo bi fermat".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli DAMIR KEDZO (@damirkedzo)

Pjevaču su ispod objave mnogi izrazili sućut, a brojni poznati, uključujući Dalibora Petka, Marka Grubnića i Franka Batelić, u komentarima su mu, u znak podrške i suosjećanja, ostavili srca.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina - 3 Celebrity Severina javno prozvala suprugu Željka Joksimovića? "Objavila je moje gole fotke, a djeca su nam se igrala zajedno"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene