Damir Kedžo trenutno se nalazi među posljednjim mjestima Eurosong kladionica.

Galerija


Hrvatskom predstavniku na ovogodišnjem Eurosongu, Damiru Kedži i njegovoj pjesmi "Divlji vjetre" kladionice u ovom trenutku ne predviđaju baš sjajan plasman u konačnici tog prestižnog natjecanja.

Vezani članci Saša, Tin i Kedžo Od boy benda i teške operacije čeljusti do predstavljanja na Eurosongu i suza posvećenih majci Damir Kedžo Prve reakcije na pjesmu s kojom idemo na Eurosong: "Zvuči kao Roko, samo mu krila fale..."

Naime, iako bi Eurosong trebao biti održan u svibnju, specijalizirane kladionice već rade na primanju oklada, a našem predstavniku predviđaju plasman među posljednjim mjestima. Tako od Hrvatske trenutno lošije stoje samo Bjelorusija i Slovenija.

Iako još nisu poznate sve pjesme koje će na Eurosongu biti izvedene, kao favorit trenutno slovi predstavnik Islanda Daði og Gagnamagnið s pjesmom "Think About Things", iza njega je Litva, a na trećem mjestu Bugarska. Predstavnice iz susjedne Srbije, grupa Hurricane kotira sve bolje i bolje iz dana u dan, a po posljednjim predviđanjima nalaze se na 24. mjestu.

Prekrasna ljubavna priča naše voditeljice i jednog od najseksepilnijih muškaraca na svijetu: ''Bilo je izazova..''