je li to pošteno?

Organizatori Eurosonga novom odlukom naljutili javnost, o svemu se oglasio i naš predstavnik Damir Kedžo

Damir Kedžo - 2 Damir Kedžo - 2 DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Damir Kedžo - 2 Galerija

Pjevač Damir Kedžo komentirao je najnoviju odluku organizatora o Eurosongu 2021. godine.

Pjevač Damir Kedžo (32) oglasio se nakon što je najnovija odluka organizatora Eurosonga naljutila njegove, ali i fanove drugih izvođača koji su trebali nastupiti ove godine u Rotterdamu. 

Pogledaj i ovo Damir Kedžo - 4 to je bio njegov san Kedžo se oglasio o otkazivanju Eurosonga gdje je trebao predstavljati Hrvatsku, fanovi našli način da ga utješe

Dok je odluka da se otkaže natjecanje zbog pandemije koronavirusa svima bila razumljiva, naljutilo ih je to što su rekli da će predstavnik svake zemlje morati 2021. imati drugu pjesmu. Usto su istaknuli da će delegacije moći i promijeniti izvođača ako žele, pa će možda neki od glazbenika koji su trebali nastupiti u Rotterdamu izvisiti sljedeće godine. 

"Odluka EBU-a je kao i ona prethodna očekivana. Žao mi je što Europa neće čuti 'Divlji vjetre' u punom sjaju na velikoj pozornici uz poseban scenski nastup i zborno pjevanje mojih sjajnih cura. Vrijeme u kojem živimo je teško i moramo donositi teške odluke, samo neka smo svi zdravi. To je trenutno jedino važno. Surađujem s Hrvatskom delegacijom odlično od prvog dana i vjerujem da ćemo u danima koji slijede naći najbolje moguće rješenje za nastup Hrvatske na Eurosongu", napisao je Kedžo na Instagramu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Odluka EBU-a je kao i ona prethodna očekivana. Žao mi je što Europa neće čuti "Divlji vjetre" u punom sjaju na velikoj pozornici uz poseban scenski nastup i zborno pjevanje mojih sjajnih cura. Vrijeme u kojem živimo je teško i moramo donositi teške odluke, samo neka smo svi zdravi. To je trenutno jedino važno. Surađujem s Hrvatskom delegacijom odlično od prvog dana i vjerujem da ćemo u danima koji slijede naći najbolje moguće rješenje za nastup Hrvatske na Eurosongu 2021.#divljivjetre🌪 #damirkedzo #eurovision2020 #dora2020 . . . I know about the decision and it is just as expected as the one that came before. I'm sorry Europe won't hear “Divlji vjetre”(Wild Wind") on big stage with a special stage performance & choral singing of my amazing girls. The times we live in are difficult and we have to make difficult decisions, just let us all be healthy. That's the only thing that matters right now. I believe that in the days to come, we will find the best possible solution for the Croatian Eurovision Song Contest with HRT.

A post shared by DAMIR KEDZO (@damirkedzo) on

Fanovi su poručili pjevaču da im je njegova pjesma "Divlji vjetre" i da im je žao što ju neće čuti na Eurosongu. Mnogi su komentirali da odluka organizatora nije poštena. 

 "Uz tebe smo", "To je fantastična pjesma i nadam se da ćete moći stvoriti još jednu takvu", "Nadam se da ćeš svejedno ići na Eurosong, da te neće za to zakinuti!", "Zaslužuješ pjevati pred milijunima ljudi, a to je i tvoja pjesma "Divlji vjetre" zaslužila", podržali su glazbenika. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene