Strah za zdravlje

OVO JOŠ NIKAD NISTE VIDJELI Kedžu cijepili u ordinaciji!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Simpatični i talentirati Damir Kedžo gostovao je u emisiji "Zdravlje na kvadrat". Pogledajte kako je završio njegov liječnički pregled.

Damir Kedžo gostovao je u emisiji "Zdravlje na kvadrat" gdje je otkrio svoje zdrave navike, ali i cijepio se protiv gripe. Rođeni Omišljanin, s privremenim boravkom u Zagrebu često se rekreira trčanjem oko Jaruna. Kedžo je poznat kao veliki radnik, što možete vidjeti i u showu "Tvoje lice zvuči poznato", stoga nije čudno što je često umoran. Ipak, nastoji redovito trenirati.

Pogledaj i ovo Damir Kedžo - 1 Počeo u Story Supernova Music Talents! Damir Kedžo otkrio hoće li se opet prijaviti na Doru: "Siguran sam, evo tu ti obećajem da..."

"Nikad nemam tu neku varijantu, najčešće 10 kilometara, a najviše što sam otrčao bez prestanka, i to nakon što nisam trčao 6 mjeseci je bilo 22 kilometra i to sam umro", kazao je Kedžo. Nakon trčanja, trening u teretani. Tu je Damir četiri puta tjedno po sat vremena. "Prvo vrijeme sam vježbao s trenerom jer volim taj personalni princip treninga zbog toga što meni mozak često odluta i onda mi treba netko da me fokusira i da se dere na mene", otkrio je simpatični glazbenik.

Iako mu je zdravlje sjajno, strahuje od gripe te je često umoran pa se pregledao u ordinaciji obiteljskog liječnika, gdje se na kraju i cijepio protiv gripe. Što je sve Kedžo radio te kako izgleda njegov dan, pogledajte u prilogu emisije Zdravlje na kvadrat.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene