Radi se o Damiru Urbanu i supruzi Milici koji su bili uzvanici sinoćnje 26. dodjele Porina.

Galerija


Jedan od naših najpopularnijih glazbenika poznat je po tome što često podržava ostale kolege s estrade, dodjele nagrada i organizatore raznih glazbenih događanja.

Vezani članci Damir Urban Naš poznati glazbenik pozvao fanove da mu pomognu u snimanju pjesme: "I kad smo odvojeni, pjevajmo i svirajmo zajedno" Slika nije dostupna Nakon sedam godina braka domaći glazbenik postat će tata

Radi se o Damiru Urbanu koji je bio jedan od uzvanika sinoćnje 26. po redu dodjele Porina koja se održala u Rijeci.

Na dodjelu najprestižnije glazbene nagrade u Hravtskoj, Urban je stigao u najdražoj pratnji - svoje lijepe supruge Milice Czerny koja je blistala u kratkoj, rozoj haljini dugih rukava kojom je istaknula vitke noge, pa ne čudi što je glazbenik čitavu večer pucao od ponosa.

Par je tako godinama rado viđen gost raznih glazbenih i kulturnih događanja, no neko su vrijeme izbivali s njih kada je na svijet stigao sin lijepog i neobičnog imena Istok Zola, u lipnju 2015. godine.

"I banda je dobila još jednog člana", napisao je tada Urban uz fotografiju dječaka koju je objavio na Facebooku, iako je poznat po tome što brižno čuva intimu.

50-godišnjem glazbeniku je 12 godina mlađa Milica druga supruga, a iz prvog s Goranom Milojević ima sina.

Plavokosa profesorica filozofije i uspješna fotografkinja osvojila ga je 2003. godine, a vjenčanje je održano 4 godine kasnije.

Otkriveno ime djeteta Meghan Markle i princa Harryja koje uskoro treba doći na svijet?