Damiano Roi slovenski je trgovac kojemu je glazba život, no 20 godina nema menadžera ni izdavačku kuću, pa je iskoristio "Supertalent" za promociju svog talenta. I svakako mu je uspjelo jer je sada finalist showa, a otkrio nam je i što se još u njegovu životu promijenilo.

Galerija Damiano Roi (Foto: Nova TV) Damiano Roi (Foto: Nova TV) Damiano Roi (Foto: Nova TV) +1 Damiano Roi (Foto: Nova TV) - 6

Slovencu Damianu Roiju glazba je život, a njegove glasovne mogućnosti oduševile su gledatelje sedme sezone "Supertalenta" u audicijskim emisijama, a kada je došao krucijalni trenutak polufinala - publika je odlučila da je baš Damianov talent taj koji zaslužuje prolaz u finale!

Vezani članci Maja Šuput Opa! Pogled na Majinu golišavu haljinu s leđa: "Trebali bi dizajnirati i za našeg predstavnika Eurovizije!'' Anatacha Filimone Djevojka iz Drniša čije će ime svi zapamtiti, već joj prognoziraju svjetsku slavu: "Ovo je bolje od originala, savršenstvo!"

Iako mu je krajem listopada bio prvi nastup u hrvatskoj inačici "Supertalenta", glazbenik je već nastupio u slovenskoj, a koliko je spreman žrtvovati se za glazbu, govori podatak da je nekada spavao samo 13 sati tjedno zbog nastupa.

Damiano pjeva operu, nastupa po hotelima, a ima i svoje pjesme. 

Na audicijama je pažnju medija zaokupila i njegova supruga, koja je iskreno priznala da je Damiano nekad jako tužan kada vidi da pjevačice pokazuju intimne dijelove tijela te tako uspijevaju, unatoč tome što se ne mogu pohvaliti nekim vokalnim sposobnostima. On pak sve svoje uspjehe može zahvaliti isključivo nevjerojatnim vokalnim sposobnostima. 

Žiriju su usta bila puna riječi hvale za simpatičnog Damiana, koji je svoju strast tako uspješno prenio publici. Sada, nekoliko dana nakon što je saznao da je finalist "Supertalenta", Damiano nam je otkrio kako se osjeća, a prisjetio se i svega što se za njega promijenilo u proteklih nekoliko mjeseci. 

"Osjećam se super, još sam pod utjecajem adrenalina, tako da se dojmovi još nisu slegnuli. Vrlo sam zadovoljan, pjevao sam vrlo tešku ariju, a netom prije toga sam bio bolestan i glas mi nije bio u najboljem stanju", rekao nam je Damiano te dodao kako je od audicijske emisije do sada stekao puno samopouzdanja. 

"Sve se promijenilo na pozitivno, imam veći vjetar u leđa sad", otkrio je Damiano, koji čvrsto vjeruje da showovi ovog tipa ljudima mogu promijeniti živote. Baš kao što su i njemu. 

"Samo tri minute na TV-u pruže ti veliku pozornost i postaneš odmah znatno prepoznatljiviji, a to donosi i mogućnosti više glazbenih suradnji", tvrdi Damiano, koji po vlastitom iskustvu zna koliko je za njegovu glazbenu karijeru značilo prijaviti se i dobiti hvalospjeve u "Supertalentu". 

Tvaj skromni pjevač priznaje i da se nije nadao tako dobrim reakcijama te smatra da su ga Hrvati prihvatili ljubaznije no što je mogao i sanjati. 

"Svuda kamo odem prepoznaju me i dragi su prema meni. Velika su mi podrška za borbu dalje. Sve mi to tako puno znači", objašnjava Damiano, koji se dugi niz godina borio upravo s time što ga ljudi nisu odmah prepoznavali kao veliki talent niti su mu nudili suradnje. Sada se pak priča okrenula, pa su Damianova nadanja za buduće projekte itekako opravdana. Tko bi odbio suradnju s nekime tko ima glas kao on?

"Nakon završetka showa volio bih imati vlastitu pjesmu, pravi singl, na hrvatskom jeziku i volio bih snimiti duet s nekim hrvatskim pjevačem ili pjevačicom", otkrio je svoja nadanja naš finalist. 

U Damianov talent bio je uvjeren i legendarni Oliver Dragojević, s kojim je Damiano pjevao jednom prilikom u Ljubljani, a pokojni glazbenik tada je izjavio da je Slovenac majstor pjevanja opernih arija te da ima izvrstan glas i talent.

Damiano je priznao kako mu se taj nastup s Oliverom urezao u pamćenje kao jedan od najljepših trenutaka u karijeri, koju uskoro planira okruniti i prvim studijskim albumom. 

Slatki dječak s fotke danas je uspješan Hrvat s prelijepom zaručnicom i rasprodanim dvoranama Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Korana Gvozdić i Ivan Šarić (Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL) +5 Ivan Šarić, Korana Gvozdić (Foto: Matija Habljak/PIXSELL)

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju