Stiglo njegovo vrijeme?

Iskrenim suzama i glasom pokorio je žiri i publiku, a da je iznimno talentiran smatrao je i Oliver

Damiano Roi (Foto: Nova TV) Damiano Roi (Foto: Nova TV) Nova TV 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Damiano Roi (Foto: Nova TV) Damiano Roi (Foto: Nova TV) Damiano Roi (Foto: Nova TV) Damiano Roi (Foto: Nova TV) - 6 Damiano Roi (Foto: Nova TV) - 4 Damiano Roi (Foto: Nova TV) Damiano Roi (Foto: Nova TV) - 1 +0 Damiano Roi (Foto: Nova TV) Galerija

Damiano Roi slovenski je trgovac kojemu je glazba život, no 20 godina nema menadžera ni izdavačku kuću, pa je iskoristio "Supertalent" za promociju svog talenta.

Slovencu Damianu Roiju glazba je život, a njegove glasovne mogućnosti oduševile su gledatelje sedme sezone "Supertalenta" u audicijskim emisijama.

Pogledaj i ovo Pulski filmski festival - 1 suradnja s pulskim filmskim festivalom Nova TV i United Media u Puli će biti domaćini polufinalnog ocjenjivanja Međunarodne nagrade Emmy

Damiano je trgovac koji pjeva operu, nastupa po hotelima te ima više od sto svojih pjesama.

Zbog njegovog pjevanja ponovno su nekim zasulile oči.

"Ono što je vaša snaga je lijepa muzikalnost i ljudska hipersenzibilnost koju se ne sramite pokazati kao muškarac", poručila mu je Martina.

Njegov nastup dirnuo je i Janka.

"Meni je toliko drago što ste vi ovdje da vam ne mogu reći. Pjevate s toliko iskrenosti i strasti, stvarno ste senzacija za nas. Želim vam od srca veliku karijeru i da vam se nadoknadi sve što ste odavno zaslužili", poručio mu je Janko.

A raznježio se i Davor. 

"Osjetio sam natruhe slankaste natruhe oko očiju, a to je već dovoljno za mene", priznao je Davor.

Iako mu je krajem listopada bio prvi nastup u hrvatskoj inačici "Supertalenta", glazbenik je već nastupio u onoj slovenskoj, a koliko je spreman žrtvovati se za glazbu govori podatak da je nekada spavao samo 13 sati tjedno zbog nastupa.

Na audicijama je pažnju medija zaokupila i njegova supruga koja je iskreno priznala kako je Damiano nekad jako tužan kada vidi da pjevačice pokazuju intimne dijelove tijela te tako uspijevaju unatoč tome što se ne mogu pohvaliti nekim vokalnim sposobnostima.

Naime, Damiano je svojom izvedbom tada oduševio, a zbog predivnih komentara žirija i sam se rasplakao na pozornici i pokupio simpatije gledatelja. 

"Vi ste odavno trebali biti jako bogat i iznimno bukiran čovjek. Vi ili ste fulali sve što ste mogli fulati po toj Sloveniji ili je netko tamo gluh pa vas nije prepoznao. Vi ste senzacija do te mjere da sam ja ushićena, vi ste za mene bili apsolutno savršenstvo", poručila mu je tada Martina.

Iako možda nema karijeru o kakvoj je maštao, da je zbilja talentiran smatrao je i legendarni Oliver Dragojević s kojim Damiano ima i zajedničku fotografiju koju je objavio na Facebooku. Oliver i Damiano jednom su prilikom zajedno pjevali u Ljubljani, a pokojni glazbenik tada je izjavio da je Slovenac majstor pjevanja opernih arija te da ima izvrstan glas i talent.

A je li napokon stiglo njegovo vrijeme? 

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene