zločesti dečko

Nakon potpuno golih fotki odlučio je nabaciti nešto na sebe, a seksi prizorima uljepšao je dan ženama koje je zaludio!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Damiano David iz grupe Maneskin na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj pozira samo u gaćama.

Iako je od njegove pobjede na Eurosongu prošlo gotovo mjesec dana, ne prestaje se pričati o frontmenu talijanskog benda Maneskin Damianu Davidu.

Pogledaj i ovo Damiano David - 12 Neprepoznatljiv je... Što se dogodilo mlađahnom Talijanu koji je prije dvije godine postao tiha patnja ženama diljem svijeta?

Zgodni pjevač zaludio je žene svojim imidžem zločestog dečka, a njegovim obožavateljicama ne smeta ni to što se redovito šminka te rado posuđuje odjeću iz ženskog ormara.

Damiano je očito i sam svjestan toga da je ovo njegovih pet minuta slave, pa često dijeli svoje seksi fotke, a zbog najnovije koju je objavio mogao bi steći još više obožavateljica.

Pjevač je u svojim storyjima na Instagramu podijelio selfie koji je fotkao u ogledalu i na kojem pozira samo u bijelim gaćama, a u prvom je planu njegov istetovirani torzo.

No iako žene ne prestaju uzdisati za njim, on je već godinama vjeran samo jednoj, talijanskoj influencerici Giorgiji Soleri, čiji je Instagram također pretrpan seksi fotkama.

Iako su zajedno već više od četiri godine, za njihovu se vezu doznalo tek uoči Eurosonga, a par je ovog mjeseca prvi put fotkan zajedno u javnosti.

Podsjetimo, Damiano i njegov bend Maneskin pobijedili su na ovogodišnjem Eurosongu s pjesmom "Zitti e Buoni".

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Karlie Kloss i Joshua Kushner (Foto: Profimedia) Karlie Kloss i Joshua Kushner (Foto: Profimedia) Karlie Kloss (Foto: Profimedia) Karlie Kloss (Foto: Profimedia) +1 Karlie Kloss (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Pretrpjela je silne udarce od obitelji svog muža koji je ignorirao njihovo mišljenje, a ona im je samo jednom javno odbrusila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene