Hm, zanimljivo...

Mladić koji je slika i prilika slavne majke zapeo za oko prolaznicima zbog jednog neuobičajenog detalja

Damian Hurley (Foto: Profimedia) Damian Hurley (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Damian Hurley (Foto: Profimedia) Galerija

Damian Hurley snimljen je u Londonu kako se šeće s nalakiranim noktima na rukama, a na fotografe koje je primijetio nije se previše obazirao.

Sin popularne britanske glumice Elizabeth Hurley, 18-godišnji Damian Hurley zna kako privući pažnju fotografa i javnosti, pa makar se otputio u kratku šetnju sa zaštitnom maskom.

Pogledaj i ovo showbuzz čeka se podjela nasljedstva Prvi put u javnosti nakon tragične smrti bivšeg partnera milijardera: Prošetala se sa sinom koji joj nevjerojatno nalikuje

Ovog puta ljepotan koji je slika i prilika svoje slavne majke pozornost je plijenio jarko crveno nalakiranim noktima dok se šetao londonskim ulicama u ležernom izdanju. Je li lak ostao na rukama nakon nekog modnog snimanja ili ga je stavio radi vlastitog zadovoljstva, nije poznato, ali kako god, svi su ga uočili.

Fotografije pogledajte ovdje.

Damian je u posljednjih nekoliko godina postao traženo lice u svijetu mode i stekao velik broj obožavatelja, pa ga na Instagramu trenutačno prati 90,6 tisuća ljudi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Damian Hurley (@damianhurley1) on

Među posljednjim kampanjama koje je odradio bilo je snimanje s jednom od najljepših žena svijeta, manekenkom Irinom Shayk za jedan beauty brend, za što su oboje dobili brojne komplimente.

Irina je nahvalila mladog kolegu i istaknula kako je on prirodno lijep mladić s kojim joj je bio gušt raditi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene