Isti su!

Mladi ljepotan prava je kopija svoje majke: S krznenom šubarom i šminkom na licu iznenadio fanove

Damian Hurley (Foto: Profimedia) Damian Hurley (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Damian Hurley (Foto: Profimedia) Damian Hurley (Foto: Instagram) Damian Hurley (Foto: Instagram) Damian Hurley (Foto: Profimedia) Elizabeth Hurley (Foto: Profimedia) Elizabeth Hurley (Foto: Profimedia) +0 Damian Hurley (Foto: Instagram) Galerija

Damian Hurley neodoljivo podsjeća na vlastitu majku Elizabeth Hurley.

Titula jedne od najvećih zvijezda u usponu svijeta modne industrije trenutačno pripada 17-godišnjem Damianu Hurleyju, koji iz dana u dan sve više nalikuje na svoju slavnu majku, glumicu Elizabeth Hurley.

Pogledaj i ovo showbuzz čeka se podjela nasljedstva Prvi put u javnosti nakon tragične smrti bivšeg partnera milijardera: Prošetala se sa sinom koji joj nevjerojatno nalikuje

Pokazao je to još jednom na svom profilu na Instagramu, gdje je objavio fotografiju na kojoj pozira s toplom šubarom na glavi, laganom šminkom na licu koja je istaknula njegove velike oči te dugom kosom u uvojcima. Sličan outfit nosio je i na fotografiji koju je objavio za vrijeme božićnih blagdana s mamom Elizabeth.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Damian Hurley (@damianhurley1) on

"Tako si predivan", "Čovječe, ludo sam zaljubljena u tebe", "Ti si predivna duša", "Moj Bože, pa ti si tvoja majka! Volim vas oboje", "Pitam se jesi li uopće čovjek jer nemoguće je da si tako lijep", "Najljepša osoba koju sam ikad vidjela", samo su neki od komplimenata koje je dobio.

Damian je jedino Elizabethino dijete, a ona je u nedavnom intervjuu za You magazin zaključila kako je njezin život blagoslovljen time što je dio njezina života.

"Mislim da sam blagoslovljena s djetetom čija se osobnost podudara s mojom vlastitom", rekla je glumica.

Damian, čiji su krsni kumovi glumac Hugh Grant i glazbenik Elton John, 2018. godine potpisao je ugovor s agencijom Tess Management i debitirao je snimajući kampanju za šminku Pat McGrath.

Elizabeth je priznala da je oduvijek htjela da njezin jedinac krene njezinim stopama te da će ga ona zauvijek podržavati bez obzira na sve jer joj je drago što će biti dio tako kreativne industrije.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Susan Boyle (Foto: Profimedia) Susan Boyle (Foto: Profimedia) Susan Boyle i Simon Cowell (Foto: Profimedia) +0 Susan Boyle (Foto: Profimedia) Celebrity Prije 10 godina bila je siromašna domaćica, a danas je milijunašica koja više ne nalikuje na sebe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene