ovo je vrh

"Bilo bi bolje da sam ih pokopao" Voditelj urnebesnim fotkama osvojio Instagram

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznati voditelj Dalibor Petko iskopao fotku iz mladenačkih dana i do suza nasmijao svoje obožavatelje.

Vrckavi voditelj Dalibor Petko s iz tjedna u tjedan s guštom se sprema za nove transformacije koje ga čekaju u showu "Tvoje lice zvuči poznato". No ovaj tjedan Petko je posebno oduševljen jer će utjeloviti svog idola Jima Carreya.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić - 2 "Ja gledam i kontam..." Evo zašto je Goran Navojec zaključio da je naša pjevačica zaslužila čistu peticu iz jednog predmeta, ovo stvarno nije bilo lako!

"U nedjelju u showu Tvoje lice zvuči poznato glumim Jima Carreya. No to nije prvi puta da ga 'glumim'. Naime, kad sam išao u treći srednje, bio je jako popularan film 'Glup i gluplji'. I tako sam neposredno prije maturalca odlučio biti 'kul' i ošišati se kao Jim u filmu! Ali ne samo sprijeda nego i straga! Znam da bi mi bilo bolje te fotke duboko pokopati, ali zašto takav biser ne staviti na društvene mreže. Samo me zanima kaj mi je bilo s glavom", napisao je Petko uz urnebesnu fotografiju koja je odmah osvojila njegove obožavatelje.

 

U nedjelju u showu @tlzphr glumim Jima Carreya. No to nije prvi puta da ga 'glumim'. Naime, kad sam išao u treći srednje, bio je jako popularan film 'Glup i gluplji'. I tako sam neposredno prije maturalca odlučio biti 'kul' i ošišati se kao Jim u filmu! Ali ne samo sprijeda nego i STRAGA !!! Znam da bi mi bilo bolje te fotke duboko pokopati, ali zašto takav biser ne staviti na društvene mreže. Samo me zanima kaj mi je bilo s glavom #dumbanddumber #jimcarrey #neverforget #hairstyle

A post shared by Dalibor Petko (@daliborpetko) on


"Da pukneš od smijeha. Ovo je za 10. Ti si Petko legenda!", poručili su mu fanovi. Petkova objava nije promakla ni glumici Ani Gruici koja se također natječe u showu. "Bilo je ruganje i zezanje, baš kao i sad", prokomentirala je Gruica.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene