Dalibor Petko istaknuo je da je dosad probao sve i svašta, a sad mu je pomogla promjena jelovnika pa je u dva i pol mjeseca došao na 99 kilograma.

Galerija


Televizijski voditelj Dalibor Petko pohvalio se na svom Instagramu da je izgubio 15 kilograma te je pokazao fotografije od prije i poslije na kojima se vidi razlika u njegovoj težini. 

Vezani članci Dalibor Petko Petko se hvali originalnim dodatkom na glavi koji mu je posudila Šuput: ''Ima da sve gori, nek' si sve preokrenula'' Dalibor Petko Petko je shvatio na koga si zapravo nalikuje, a neki su zaključili da mu je to možda izgubljeni brat!

"Ode prvih 15 kilograma! Nije tajna da godinama vodim bitku s viškom kilograma i da sam već probavao sve i svašta, ali tko je podložan tome, shvatit će kakva je to borba. Da se razumijemo, još uvijek nisam gotov. Ima tu još posla, nije trbuh nestao, ali se težina u ova dva i pol mjeseca spustila sa 114 na 99 kilograma", napisao je Petko.

Voditelj je objasnio da nije koristio nikakve preparate za mršavljenje, nego je promijenio prehranu, a jelovnik mu je složio stručni nutricionist. 

"Moja su iskustva bila otprilike 1 kilogram po tjednu. Kad pogledate sliku iz travnja i srpnja (ovu u crnoj majici), najbolje vidite promjenu. Da, trbuh je još tu, no ja nisam stao! Taj osmijeh je na licu jer konačno nakon duljeg vremena vidim dvoznamenkasti broj na vagi", istaknuo je voditelj. 

Mnogi su pratitelji pohvalili Petkove rezultate mršavljenja. "Bravo, Petko! Super si", "Svaka čast", "Top!", "Samo jako!", "Svaka čast. Inspiracija ste drugima, mislim meni", "Samo tako dalje. Stvarno izgledaš mlađe", napisali su Petku, koji je uveseljavao gledatelje u sezoni All Stars showa "Tvoje lice zvuči poznato". 

Često objavljuje i duhovite videe i fotografije na svom profilu na Instagramu. 

Ni izvanserijska ljepotica nije uspjela dovesti do oltara nekad neukrotivog neženju, a zanimljivo je kakve riječi imaju jedno za drugo nakon prekida

Prvi zajednički izlazak s 15 godina starijim partnerom pao je u drugi plan zbog pozamašnog dekoltea i jako zanimljive haljine