I sam je bio u šoku!

Nevjerojatni gaf Dalibora Petka: Bio je uvjeren da Mariju Valentiću nudi ponudu koju ne može odbiti, a pogrešku je shvatio prekasno!

Dalibor Petko novi je gost serijala ''Fakap'', u kojem poznati Hrvati Idi Prester i Miji Kovačić otkrivaju svoje najneugodnije životne trenutke. Fakap možete pogledati svakog četvrtka na portalu Showbuzz.hr u 18 sati!

Dalibor Petko, televizijski voditelj kojeg trenutačno gledamo i kao jednog od natjecatelja u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'', novi je gost serijala Fakap. 

Pogledaj i ovo Ida Prester ''Razočaraš se...'' Ida Prester o Tik-Tok filteru za uljepšavanje koji nameće nerealne standarde ljepote: ''Curice danas rastu u užasno toksičnoj atmosferi''

Iako je Petko inače taj koji drugima postavlja pitanja i natjera ih da otvore dušu, ovoga puta upravo on je dobio priliku s Idom Prester i Mijom Kovačić podijeliti neke od svojih najneugodnijih poslovnih i privatnih trenutaka. 

Prisjetio se tako trenutka kad je mislio da razgovara s Marijem Valentićem i predlaže mu da odradi striptiz kao iznenađenje za jednu mladenku, a onda se ispostavilo da je razgovarao sa sasvim drugom osobom. Tu je i fakap koji uključuje jedan baš jako neugodan razgovor s bivšom kolegicom te jedan koji mu se dogodio dok je radio na radiju, i to na sam blagdan Velike Gospe. 

O čemu je tu sve točno riječ i zašto su Mia Kovačić i Ida Prester zaključile da se ne bi voljele naći na njegovu mjestu u tim trenucima, pogledajte u našem videu!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Grupa Hurricane - 4 Nekad i sad Pogledajte kako su zgodne cure iz ''Hurricanea'' izgledale dok još nisu skupa žarile i palile, jedna od njih ne taji estetske zahvate

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput druga emisija TLZP - 2 Celebrity Šuput drastično promijenila imidž, a goli trbuh samo dva mjeseca nakon poroda i ne pokušava sakriti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene