Dalibor Petko novi je gost serijala ''Fakap'', u kojem poznati Hrvati Idi Prester i Miji Kovačić otkrivaju svoje najneugodnije životne trenutke. Fakap možete pogledati svakog četvrtka na portalu Showbuzz.hr u 18 sati!

Galerija


Dalibor Petko, televizijski voditelj kojeg trenutačno gledamo i kao jednog od natjecatelja u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'', novi je gost serijala Fakap. 

Vezani članci Momčilo Otašević Franka koja je Ćorluku uhvatila u laži ili žustra svađa Momčila Otaševića sa suprugom Jelenom? Vi birate najveći fakap godine, a ovo je tek dio neugodnjaka s naše scene! Mia Kovačić, Ida Prester Pogledajte još jednom najveće fakape domaćih celebrityja, nekima od njih stvarno ne biste bili u koži!

Iako je Petko inače taj koji drugima postavlja pitanja i natjera ih da otvore dušu, ovoga puta upravo on je dobio priliku s Idom Prester i Mijom Kovačić podijeliti neke od svojih najneugodnijih poslovnih i privatnih trenutaka. 

Prisjetio se tako trenutka kad je mislio da razgovara s Marijem Valentićem i predlaže mu da odradi striptiz kao iznenađenje za jednu mladenku, a onda se ispostavilo da je razgovarao sa sasvim drugom osobom. Tu je i fakap koji uključuje jedan baš jako neugodan razgovor s bivšom kolegicom te jedan koji mu se dogodio dok je radio na radiju, i to na sam blagdan Velike Gospe. 

O čemu je tu sve točno riječ i zašto su Mia Kovačić i Ida Prester zaključile da se ne bi voljele naći na njegovu mjestu u tim trenucima, pogledajte u našem videu!

Pogledajte kako su zgodne cure iz ''Hurricanea'' izgledale dok još nisu skupa žarile i palile, jedna od njih ne taji estetske zahvate

Šuput drastično promijenila imidž, a goli trbuh samo dva mjeseca nakon poroda i ne pokušava sakriti