ovo je komedija

"Pozelenio" od muke: "Ne bih htio da ova točka ispadne traljavo"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

„Obožavam Jima Carreyja i obožavam film Maska. Jim Carrey je stvarno genijalac. Ovdje, ako bilo što pretjeram, je dobro!“, izjavio je Petko uoči transformacije.

Dalibor Petko ove nedjelje imat će zadatak oživjeti scenu iz poznate filmske komedije Maska. „Prije nego što sam lupio gljivu sam rekao da barem bude neka dobra maska i onda mi je na kraju došla Maska!“ kazao je Dalibor kojega očekuje transformacija u Jima Carreyja.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

„Obožavam Jima Carreyja i obožavam taj film. Jim Carrey je stvarno genijalac. Ovdje, ako bilo što pretjeram, je dobro!“, izjavio je i dodao: „Sve je prenaglašeno, od geste, pokreta pa pjevanja. Evo imam neku komičnu točku koja je u startu komična, a ne samo kad ja dođem na pozornicu.“ Dalibora očekuje zahtjevna koreografija, a kako će to izvesti, ostaje nam vidjeti. „Ne bih htio da ova točka ispadne traljavo, pa sam dao sve od sebe. Idemo se smijati i idemo zabaviti gledateljstvo!“, zaključio je.

Publiku i žiri će zasigurno zabaviti i Daniel Bilić koji ovoga puta postaje američka soul, R&B i pop pjevačica te glumica Diana Ross. „Moram biti mekana, poput duše. Energija pjesme je zbunjujuća“, komentirao je Daniel koji će nastupiti s hitom ''Upside Down''. Daniel je priznao da će zahvaljujući ovom nastupu po prvi puta imati vjetar u kosi te najavio što gledatelji mogu očekivati od njega: „Puno diska, malo plesa, golih ramena, odličnu frizuru i najbolji nastup ikad! Bit će vjetrovito dosta.“

Američkog glazbenog umjetnika Scatmana Johna utjelovit će Ivana Mišerić. „Ovo je stvarno grozno! Kako to iz njega ide van da se sve razumije tečno što govori“, kazala je, a hoće li joj uspjeti interpretacija, tek ćemo doznati.

Nives Celzijus dopao je dvostruki izazov, što znači da ćemo vidjeti hologramski nastup, a gljiva joj je dodijelila duet Ivanke Mazurkijević i Mile Kekina s pjesmom ''Dolje je bolje''. „Nisam najsretnija s izborom. Ja samo razmišljam kada ću dobiti neki drugi glazbeni žanr, hoću biti totalno neurbana“, kazala je Nives koju ćemo hologramskim prikazom vidjeti kao Ivanku koja će ovoga puta biti pridružena članica žirija, dok će ne binu stupiti kao Mile Kekin. „Nju obožavam kao lik jer toliko je maštovita i originalna. Više me Kekin muči. Imam ga u uhu, ali nikako da ga dobijem“, dodala je i zaključila kako će u interpretaciji Mile Kekina ići na navijački glas.

Vidjet ćemo još i nastupe Mie Anočić Valentić kao Jennifer Beals iz filma Flashdance, Marija Rotha kao Annamariju, Anu Gruicu kao Roberta Marekovića iz grupe Fantomi, dok će Bojan Jambrošić postati Josipa Lisac.

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene