kontroverzna razmišljanja

Matanić povlači ispriku influencerici Doris jer su isplivale njene starije objave: "To nije Hrvatska kakvu želimo"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dalibor Matanić pozvao se na ranijine Dorisine objave na Instagramu o pobačaju, transrodnosti i silovanju kako bi objasnio zašto povlači isprike.

Redatelj Dalibor Matanić je nedavno uzburkao javnost statusom upućenim influencerici Doris Stanković nakon što je ona tražila besplatan obrok u porečkom restoranu u zamjenu za reklamu. 

Pogledaj i ovo In Magazin: Dalibor Matanić - 6 najveći glumački skandal Novinarka koja je prva javnosti razotkrila slučaj Dalibora Matanića, otkrila tko je vršio pritisak da se priča ne objavi: ''Puno poziva smo primili, nisu svi bili ugodni...''

Matanić joj se potom javno ispričao za svoj status, no sada je istaknuo na Facebooku da povlači sve isprike. "Nakon izjave sporne influencerice da je pobačaj zločin, transrodnost bolest i da žrtvama silovanja treba zabraniti pobačaj - povlačim sve isprike. Kad osoba koja ima određeni utjecaj na maloljetnike, širi ovakve stavove, ovo ispada puno dublji problem od džaba večere i to nije Hrvatska kakvu želimo. Hvala svima na podršci", napisao je redatelj. 

nakon izjave sporne influencerice da je pobačaj zločin, transrodnost bolest i da žrtvama silovanja treba zabraniti...

Objavljuje Dalibor MatanicNedjelja, 6. rujna 2020.

Naime, Portal Novosti je podsjetio na ranijine Dorisine objave na Instagramu i članak koji je prije godinu dana napisan o tome. Influencerica je tada izjavila da je abortus običan zločin, transrodnost bolest i kako bi silovatelje trebalo kastrirati i ubiti, ali njihovim žrtvama zabraniti da pobace.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doris Stanković (@doris.stankovic) on

Usto je istaknula da ženino tijelo nije njezino tijelo jer to malo dijete ili zametak ima različit DNA od njegove majke i može imati različitu krvnu grupu, pa zato to nije njeno tijelo. 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene