Dalibor Matanić pozvao se na ranijine Dorisine objave na Instagramu o pobačaju, transrodnosti i silovanju kako bi objasnio zašto povlači isprike.


Redatelj Dalibor Matanić je nedavno uzburkao javnost statusom upućenim influencerici Doris Stanković nakon što je ona tražila besplatan obrok u porečkom restoranu u zamjenu za reklamu. 

Vezani članci Helena Minić Matanić Helena Minić Matanić nakon tri poroda vratila se na daske koje život znače: ''Raditi se mora'' Ankica Dobrić Ankica Dobrić progovorila o zlostavljanju koje je doživjela, ona je samo jedna od mnogih koje su prolazile kroz noćnu moru

Matanić joj se potom javno ispričao za svoj status, no sada je istaknuo na Facebooku da povlači sve isprike. "Nakon izjave sporne influencerice da je pobačaj zločin, transrodnost bolest i da žrtvama silovanja treba zabraniti pobačaj - povlačim sve isprike. Kad osoba koja ima određeni utjecaj na maloljetnike, širi ovakve stavove, ovo ispada puno dublji problem od džaba večere i to nije Hrvatska kakvu želimo. Hvala svima na podršci", napisao je redatelj. 

nakon izjave sporne influencerice da je pobačaj zločin, transrodnost bolest i da žrtvama silovanja treba zabraniti...

Objavljuje Dalibor MatanicNedjelja, 6. rujna 2020.

Naime, Portal Novosti je podsjetio na ranijine Dorisine objave na Instagramu i članak koji je prije godinu dana napisan o tome. Influencerica je tada izjavila da je abortus običan zločin, transrodnost bolest i kako bi silovatelje trebalo kastrirati i ubiti, ali njihovim žrtvama zabraniti da pobace.

Usto je istaknula da ženino tijelo nije njezino tijelo jer to malo dijete ili zametak ima različit DNA od njegove majke i može imati različitu krvnu grupu, pa zato to nije njeno tijelo. 

 

 

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju