oglasio se na facebooku

Daliboru Mataniću influencerica prelila čašu: "Obećavam vam da ćete izgubiti klijente, neradnička bagro"

Redatelj Dalibor Matanić (Foto: Dnevnik.hr) Redatelj Dalibor Matanić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Redatelj Dalibor Matanić (Foto: Dnevnik.hr) Redatelj spota Dalibor Matanić (Foto: Dnevnik.hr) +0 Dalibor Matanić (FOTO: Pixsell) Galerija

Nakon što je domaća influencerica od jednog restorana u Poreču tražila besplatnu večeru u zamjenu za objavu na Instagramu, oglasio se redatelj Dalibor Matanić.

Domaći redatelj Dalibor Matanić oglasio se o temi influencera nakon što je slučaj Doris Stanković zaintrigirao javnost. Influencerica je, naime, od jednog porečkog restorana tražila besplatnu večeru u zamjenu za reklamu, a Matanić je objasnio što misli o tome.

Pogledaj i ovo In Magazin: Dalibor Matanić - 6 najveći glumački skandal Novinarka koja je prva javnosti razotkrila slučaj Dalibora Matanića, otkrila tko je vršio pritisak da se priča ne objavi: ''Puno poziva smo primili, nisu svi bili ugodni...''

"Ova influencerska spodoba (kažu da joj je ime Doris Stanković) što je pokušala ucjenjivati restoran Cotton Club u Poreču koji ju je na sreću odbio - meni je osobno prelila čašu. U ime naših roditelja i njihovih roditelja - radničke klase koja je sve svoje morala zaraditi RADOM - pozivam vas da mi se pridružite u lobiranju kod svih tzv. klijenata. Imamo jako puno poznanstava. RH će uskoro biti u ekonomskoj krizi pa ćemo ovaj problem u miru osvijestiti svim restoranima, salonima, slastičarnicama, barovima, putničkim agencijama, bankama... Svima. Zašto najbolji glumci nisu influenceri? Zašto najbolji glazbenici nisu influenceri? Zato što je influencerstvo koje hoće stvari džaba - rezervirano za šljam. Ako mislite da vam je dizajnirana fotografija na Instagram Storyju bitnija od fakulteta - brišite odmah svoje bijedne profile. Naš cilj je da nitko od ovih spodoba ne dobije išta besplatno. Neka nitko tko se nije školovao (samostalno ili na račun svojih roditelja) ne pomišlja da je u redu da dobije išta besplatno. Svi vi koji mislite da vam je broj pratitelja prednost nad radnim narodom - vidjet ćete uskoro u kakvoj laži živite. U ime naše djece koju pokušavamo naučiti etici i radu obećavam vam da ćete izgubiti klijente neradnička bagro", napisao je Matanić na Facebooku uz fotografiju hrvatske zastave.

ova influenserska spodoba (kažu da joj je ime doris stankovic) što je pokušala ucjenjivati restoran cotton club u poreču...

Posted by Dalibor Matanic on Sunday, August 30, 2020

"A vi u restoranu u Poreču - osobno vam obećajem da ću vam napraviti promet", zaključio je redatelj.

Influencerica je od restorana u Poreču tražila kompenzaciju u vidu objave na Instagramu te im je rekla kako je do uobičajena praksa u Hrvatskoj. Iz restorana su joj napisali kako za nju nitko nikada nije čuo te su njezin zahtjev odbili.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Domenica Žuvela - 2 Domenica +0 Domenica Celebrity Domenica pozirala s majkom i pobrala brojne komplimente: "Koliko ti mama ima godina? Kao sestre ste!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene