'Teško je to'

ZAR I ON? Dalaj Lama komentirao razvod Brangeline

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tibetanski duhovni vođa bio je gost u emisiji 'Dobro jutro Britanija', a između ostalog, komentirao je i razvod Angeline Jolie i Brada Pitta

Angelina Jolie i Brad Pitt upoznali su se 2004. godine, iskre su odmah planule i bila je to najveća ljubavna priča u Hollywoodu. Danas, dvanaest godina nakon, mediji ne prestaju pisati o bajci koja očito nema sretan kraj – Brad i Angelina se rastaju.

Pogledaj i ovo Angelina i Zahara Jolie Ovo nitko nije očekivao! Kći Angeline i Brada javno je izvela potez kojim je dala do znanja u kakvom je odnosu s ocem?

Mediji ne prestaju pisati o njima, biraju se strane, traže se razlozi prekida, svatko ima svoju teoriju, a sada je svoje mišljenje o Brangelini rekao i Dalaj Lama.

Godina u kojoj je u Hollywoodu umrla ljubav

Naime, tibetanski duhovni vođa bio je gost u emisiji 'Dobro jutro Britanija' komentirao je situaciju u tzv. Islamskoj državi i kandidaturu Donalda Trumpa, no sve ipak zanima što mislio o razvodu najpoznatijeg Hollywoodskog para.

BAJKE NE POSTOJE Sve o ljubavi Brada i Angeline

Naravno, on nema pojma tko su Brad i Angie, ali kada mu je voditelj pojasnio da su oni par koji imaju šestero djece i da se rastaju, isplazio je jezik zbog nevjerice i rekao:

'Kada dođe do razvoda, djeca se priklone ili majci ili ocu. To je teško i mislim da će ostaviti psihološke posljedice na djecu.'

Eto, sad imamo i njegovo mišljenje.
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene