Možda nije Dorian Grey...

Dečko nove hollywoodske nade je SCIENTOLOG!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dakota Johnson, koja će glumiti glavnu žensku ulogu u '50 nijansi sive' više ne skriva svog dečka Jordana s kojim je u vezi gotovo godinu dana.

Kći Melanie Griffith i Dona Johnsona, 24-godišnja Dakota Johnson pod povećalo javnosti došla je nakon što je izabrana za ulogu Anne Steele u filmu '50 nijansi sive'. I dok svi pričaju o tome koliki je 'komad' Charlie Hunnam koji glumi Doriana Greyja, Dakota se još suzdržava od davanja intervjua i snimanja editorijala.

>> Ovo tijelo u bikiniju dugo nismo vidjeli... 55 joj je godina!

Pogledaj i ovo Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Nije išlo Novu djevojku prihvatila je i slavna bivša supruga, no umjesto zaruka uslijedio je iznenadni prekid

Ipak, Dakota svog dečka Jordana Mastersona više ne skriva od kamera, makar kad su u pitanju kamere obitelji i prijatelja.  Dakota i Jordan često poziraju Allani, Jordanovoj sestri pa su tako njihove zajedničke fotke i osvanule na Instagramu.

Jordan, koji je blizak prijatelj s posvojenom djecom Tom Cruisea - Isabellom i Connorom Cruise, većinu svojih prijateljstava započeo je preko scijentološke crkve.

Zgodni 27-godišnjak te njegova obitelj odani su članovi ove crkve, a sama činjenica koja to potvrđuje jest da on i njegova sestra Allana s ocem Joeom nisu razgovarali devet godina, otkako je napustio scijentološku crkvu.

Američki mediji šuškaju kako bi do trzavica u vezi para moglo doći upravo zbog crkve i nove uloge u kojoj će Dakota glumiti scene sado-mazo seksa. Naime, osnivač scijentološke crkve L. Ron Hubbard napisao kako su bol i seks 'izmišljotine kojima se ljudi degradiraju' te 'smanjuju njihove sposobnosti, snagu i doseg'.

Film '50 nijansi sive' prva je velika uloga mlade Dakote. Dosad se pojavila u sporednoj ulozi u filmu 'Društvena mreža' te u sitcomu 'Ben i Kate' koji se nakon pilot sezone prestao emitirati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene