Dakota Johnson kći je glumice Melanie Griffith i Dona Johnsona.

Galerija


Dosadašnju karijeru 29-godišnje glumice obilježile su golišave uloge.

Vezani članci Gwyneth Paltrow u društvu djevojke svog bivšeg muža (Foto: Instagram) Bivša supruga i nova djevojka slavnog glazbenika odlično se slažu, a ova fotografija to dokazuje Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Glazbenik koji ima pik na poznate glumice jako je zabrinut za svoj i život svoje djevojke, a sve zbog jedne žene

Radi se o Dakoti Johnson, kćeri poznate glumice Melanie Griffith i Dona Johnsona, koju je proslavila uloga u erotskoj trilogiji "Pedeset nijansi sive".

Spomenuti film Dakotu je vinuo u zvjezdanu orbitu, a zgodna brineta i dalje je vrlo zaposlena. Posljednji film koji je snimila zove se "Suspiria", a radi se o hororu prožetom fantazijom koji prati dolazak zlih sila na zemlju.

Radnja se vrti oko mlade djevojke koja pohađa školu za balet u kojoj se počinju događati sablasni događaji. Entertainment Weekly proglasio ga je 18. najstrašnijim filmom svih vremena, a postoji i talijanska verzija iz davne 1977. godine. Uz Dakotu u filmu glume i Tilda Swinton, Mia Goth i Chloe Grace Moretz, a film u kina stiže danas, 24. siječnja.

Po prvim službenim fotografijama, Dakota će i u u ovom filmu biti bez krpica, s čime očito nema problema.

Inače, glumica je od listopada 2017. godine u sretnoj vezi s glazbenikom Chrisom Martinom, frontmenom grupe Coldplay, koji je poznat i kao bivši suprug Gwyneth Paltrow.

Par je nedavno viđen s Gwyneth i njezinim novim suprugom Bradom na putovanju koje je Gwyneth nazvala "obiteljskim medenim mjesecom", čime je dobila epitet "kul bivše supruge".

Dva para uživala su nekoliko dana na čarobnim Maldivima, a s njima su bila i djeca – Apple i Moses, koje su Gwyneth i Chris dobili u desetogodišnjem braku. 

Plavooka glumica nekad je bila žena iz snova brojnim muškarcima, no godine su učinile svoje

Voljenu suprugu izgubio je 2009. godine, a poznatog glumca sad je zadesila još jedna obiteljska tragedija

Kako je "hrvatska Kim Kardashian" izgledala prije 9 godina? Puno drugačije nego danas!