50 nijansi sive

Poljubila ga, no nije baš nešto oduševljen!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Film, kojeg žene diljem svijeta s nestrpljenjem očekuju, uskoro će zavladati kino-platnima. No, snimanje prvih strastvenih scena nije prošlo baš tako strastveno.

Odnos Anastasie Steel i Christiana Greya zapalio je ženska srca diljem svijeta. No, izgleda da glumci Dakota Johnson i Jamie Dornan nisu dobili tu informaciju budući da njihov prvi, dugoočekivani poljubac nije baš strastven i žestok kao što su se mnogi nadali.

Pogledaj i ovo showbuzz Jednostavno zaluđene Hrvatice potpuno izgubile kontrolu - prodano više od 20 tisuća komada!

Rita Ora dobila ulogu u filmu '50 nijansi sive'

Zvijezde filma nisu čak ni spojile usne na setu filma 'Pedeset nijansi sive' u Vancouveru u Kanadi. Umjesto toga, Dakota je Jamieu dala stidljivi poljubac u obraz, na koji je Jamie jedva reagirao. Toliko o vatrenim scenama.

Umjesto strastvene reakcije, Jamie je Dakotu lagano uhvatio za ruku ni ne pogledavši je. Budući da su se filmske scene snimale noću, glumcima je bilo teško odjenuti se seksi jer je vani bilo poprilično hladno.

Tako je Ana svoju crvenu haljinu 'sakrila' ispod toplog balonera, a od kanadske hladnoće pokušala se zaštititi i UGG čizmama.

Jamie je bio nešto hrabriji pa je scene odradio u odijelu, kakvo nosi njegov lik - utjecajni, seksi biznismen Gray. No i tridesetjednogodišnjak je uskoro posustao pred kanadskom hladnoćom i obukao debelu jaknu kao i Dakota. Osim što su si udijelili mali poljubac, par je snimio i scenu u kojoj napuštaju Christianov ured, dok se vidi njegovo ime na zgradi.

Tijekom snimanja zaustavili su se nekoliko puta te su zajedno prošli scenarij i razgovarali o scenama s redateljem Samom Taylorom - Woodom. Dvadesetčetverogodišnja Dakota činila se nekako zamišljeno i zabrinuto (što nas i ne čudi budući da većina scena s Christianom završava u provokativnim pozama).

Nedavne najave otkrile su kako će Rita Ora glumiti Christianovu sestru Miu, a Marcia Gay Harden njegovu majku. Jennifer Ehle glumit će Aninu majku, a Dylan Neal Aninog očuha. Ostali članovi ekipe su Eloise Mumford koja glumi Kate, Anastasijinu najbolju prijateljicu i cimericu, Luke Grimes, koji glumi Christianova brata Elliota, Victor Rasuk, koji glumi Anastasijinog najboljeg prijatelja Josea te May Martini, koji glumi Christianova tjelohranitelja Jasona Taylora.

Ekipa filma 'Pedeset nijansi sive' ima poprilično gust raspored budući da je projekcija filma u kinima najavljena za 13.veljače 2014. godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene