Dakota Johnson i Chris Martin snimljeni su u zajedničkoj šetnji.

Galerija


Iako su vezu pokušali držati u tajnosti, američka glumica Dakota Johnson i pjevač grupe Coldplay Chris Martin, snimljeni su tijekom zajedničke šetnje u Malibuu.

Vezani članci Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Otkriven razlog prekida slavnog para o kojem bruji cijeli svijet šoubiznisa Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Novu djevojku prihvatila je i slavna bivša supruga, no umjesto zaruka uslijedio je iznenadni prekid

Zaljubljeni par razmjenjivao je nježnosti, a da nije riječ o prolaznoj avanturi otkrio je njima blizak izvor: “Ovo nije samo avantura. Dobro su se upoznali i super im je. Chris Dakoti šalje svoju glazbu jer ga zanima njezino mišljenje”.

Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia)
Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Dakota i Chris prvi su put zajedno viđeni na romantičnoj večeri u Los Angelesu prošle jeseni, no medijima još uvijek nisu službeno potvrdili svoju vezu.

Podsjećamo, Chris Martin bio je u braku s glumicom Gwyneth Paltrow, a povezivalo ga se i s njezinom glumačkom kolegicom Jennifer Lawrence, dok je Dakota Johnson bila u vezi s glazbenikom i modelom Matthewom Hittom.