Biste li je prepoznali?

Pamtimo je kao slatku, plavokosu djevojčicu, a evo kako danas izgleda jedna od najpopularnijih dječjih zvijezda

Dakota Fanning (Foto: Getty Images) Dakota Fanning (Foto: Getty Images) Getty Images 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Dakota Fanning (Foto: Profimedia) Dakota Fanning (Foto: Profimedia) Dakota Fanning (Foto: Getty Images) Dakota Fanning (Foto: Getty Images) Dakota Fanning (Foto: Getty Images) Dakota Fanning (Foto: Getty Images) Dakota Fanning (Foto: Getty Images) Dakota Fanning (Foto: Getty Images) Dakota Fanning (Foto: Getty Images) Dakota Fanning (Foto: Getty Images) +1 Dakota Fanning (Foto: Getty Images) Galerija

Dakota Fanning prošetala je ulicama Los Angelesa u sportskom grudnjaku i uskim tajicama.

Plavokosa holivudska glumica Dakota Fanning snimljena je na ulicama Los Angelesa, točnije na odlasku iz jedne od tamošnjih teretana gdje redovito brine o vlastitom tijelu i zdravlju.

Pogledaj i ovo Hugh Jackman (Foto: Profimedia) U formi života! Pogledajte samo te mišiće: Ovako se trenira kada imate pedeset godina

Pritom je snimljena samo u sportskom grudnjaku i uskim tajicama u kojima je pokazala goli trbuh i top formu, a pogled je sakrila iza tamnih sunčanih naočala.

25-godišnja glumica proslavila se samo 7 godina kada se uz legendarnog glumca Seana Penna, pojavila u filmu "I Am Sam". Bilo to njezino prvo pojavljivanje u filmu, a bio je to početak njezine uspješne glumačke karijere.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dakota Fanning (@dakotafanning) on

Ubrzo je postala jedna od najpoznatijih dječjih glumica, a surađivala je i s jednim od najuspješnijih redatelja svih vremena Stevenom Spielbergom, koji ju je angažirao da glumi u njegovu filmu "The War Of The Worlds".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dakota Fanning (@dakotafanning) on

Glumačku karijeru nastavila je i nakon što je odrasla, a ove ćemo je godine imati priliku gledati u filmu Quentina Tarantina "Once upon A Time In Hollywood" s Bradom Pittom i Leonardom DiCaprijem u glavnim ulogama.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Bill Wyman Foto: Profimedia) Bill Wyman i Mandy Smith (Foto: Profimedia) Bill Wyman i Mandy Smith (Foto: Profimedia) Bill Wyman Foto: Profimedia) +2 Bill Wyman Foto: Profimedia) Celebrity On je imao 52, a ona 18 godina kad su se vjenčali: Glazbenik danas žali jer se upustio u taj brak

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene