Dakota Fanning prošetala je ulicama Los Angelesa u sportskom grudnjaku i uskim tajicama.

Galerija


Plavokosa holivudska glumica Dakota Fanning snimljena je na ulicama Los Angelesa, točnije na odlasku iz jedne od tamošnjih teretana gdje redovito brine o vlastitom tijelu i zdravlju.

Vezani članci Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Josip Regovic/PIXSELL) Ne bi se svaka žena usudila nositi ovakvo nešto: Naša 47-godišnja glumica u ukusno golišavoj kreaciji Renata Sabljak (Foto: Josip Regovic/PIXSELL) Na reviji u Zagrebu svi su gledali u ovu damu u crvenom, ali malo tko ju je prepoznao na prvu

Pritom je snimljena samo u sportskom grudnjaku i uskim tajicama u kojima je pokazala goli trbuh i top formu, a pogled je sakrila iza tamnih sunčanih naočala.

25-godišnja glumica proslavila se samo 7 godina kada se uz legendarnog glumca Seana Penna, pojavila u filmu "I Am Sam". Bilo to njezino prvo pojavljivanje u filmu, a bio je to početak njezine uspješne glumačke karijere.

Ubrzo je postala jedna od najpoznatijih dječjih glumica, a surađivala je i s jednim od najuspješnijih redatelja svih vremena Stevenom Spielbergom, koji ju je angažirao da glumi u njegovu filmu "The War Of The Worlds".

Glumačku karijeru nastavila je i nakon što je odrasla, a ove ćemo je godine imati priliku gledati u filmu Quentina Tarantina "Once upon A Time In Hollywood" s Bradom Pittom i Leonardom DiCaprijem u glavnim ulogama.

On je imao 52, a ona 18 godina kad su se vjenčali: Glazbenik danas žali jer se upustio u taj brak