Glazbeni spotovi

Spotovi koji su okrunili 2013. godinu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Daft Punk i David Bowie sjajnim spotovima okrunili odlične albume u 2013. godini!

Daft Punk feat. Julian Casablancas napravili su spot za pjesmu 'Instant Crush', koji je poetična ljubavna priča dviju voštanih figura u muzeju. To je klasičan video s malo romantike i popa te nas ponovno nisu razočarali. Posebno su oduševili krajem spota - voštane figure su zaljubljene, ali se zapravo ne mogu povezati.

Pogledaj i ovo showbuzz Malo pudera, malo maskare Svijet je preko noći poludio za frontmenom Maneskina, a što domaće dame kažu kad su muškarci i šminka u pitanju?

Želite da vam se 'posreći'? 'Get Lucky' Daft Punka i Pharell Williamsa je pjesma za vas!

Spot je režirao Warren Fu, poznat po radu na drugom nastavku trilogije 'Zvjezdani ratovi' te spotovima za The Strokes, Depeche Mode, The Killerse... Za spot za 'Instant Crush' inspiracija mu je bila priča Hansa Christiana Andersena 'Postojani kositreni vojnik' te zona sumraka iz 1960. godine.

David Bowie također je uspješnu 2013. godinu završio s još jednim spotom. Spot za pjesmu 'I'd rather be high' režirao je Tom Hingston, a u pjesmi Bowie jasno izražava svoje mišljenje o ratu. Pjesma se pojavljuje i u filmu Louisa Vuittona 'L'Invitation au Voyage', kojeg je do sada pogledalo više od 32 milijuna ljudi na Youtubeu!

Bowie je ove godine napravio dosta tematski posebnih spotova pa je tako u spotu za pjesmu 'The Stars (Are Out Tonight)' glumio s glumicom Tildom Swinton, u spotu za 'The Next Day' ugostio je Garyja Oldmana i Marion Cotillard, a za snimanje spota 'Love is Lost' sam se prihvatio kamere i iskoristio lutke iz svoje privatne kolekcije.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene