Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što su strani portali otkrili rijetku pjesmu objavljenu na YouTubeu još 2011. godine, ona je instantno postala viralni hit!


Pjesma Davida Bowieja i Freddieja Mercuryja 'Under Pressure' snimljena je 1981. godine, a i danas je jedan od najvećih hitova moderne glazbe. Čak i s instrumentalnom pozadinom, ova pjesma tjera čovjeka da se naježi dok je sluša, a njezina a capella verzija, koja prikazuje izdvojene glasove Freddieja Mercuryja i Davida Bowieja oktkrivena je i objavljena na internetu prije dvije godine.

>> David Bowie postao Isus Krist, Marion Cotillard utjelovila prostitutku

Vezani članci Slika nije dostupna Ekipa 'popadala od smijeha': Nikad ne oponašaj Mercuryja kad drugi zašute Slika nije dostupna 5 stvari koje niste znali o legendarnoj grupi

No, malo tko zna za ovu rijetku snimku na koju je tijekom subote podsjetila i sama internet stranica Davida Bowieja. Osim toga, objavili su i jednu od rijetkih fotografija na kojima su Freddie i David snimljeni zajedno u mladim danima.

Originalna verzija pjesme snimljena je 1981. godine, a objavljena 1982. godine na albumu grupe Queen 'Hot Space'. Pjesma je instantno došla na vrh same ljestvice UK singlova. Grupa Queen ju je pjevala na svim svojim koncertima od 1982. godine pa sve do kraja, do 1986. godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook