Pratite li vi?

Ovo je najgledanija serija tjedna!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Intrigantna serija 'Da sam oblak', koja se emitira na Novoj TV, postala je najgledanija serija prošlog tjedna.

Priča o opsesivnoj ljubavi Mustafe Buluta, odnosno nagrađenog glumca Engina Akyureka, prema turskoj Audrey Hepburn svakodnevno je pratilo gotovo pola milijuna gledatelja u seriji 'Da sam oblak'.

Pogledaj i ovo Pulski filmski festival - 1 suradnja s pulskim filmskim festivalom Nova TV i United Media u Puli će biti domaćini polufinalnog ocjenjivanja Međunarodne nagrade Emmy

Ova intrigantna priča osvojila je gledatelje u Hrvatskoj, a u njoj sudjeluje krema turske produkcije. Ulogu majke Indži u seriji tumači scenaristica serije, preminula Meral Okay, koja je radila i na 'Sulejmanu Veličanstvenom'.

>> Žene u Turskoj jednostavno ga obožavaju!

Narinina rastava od posesivnog Mustafe, dolazak fatalne Bahar u živote obitelji Bulut te vjenčanje između profesora Haruna i glavne protagonistice serije donijelo je seriji 'Da sam oblak' status najgledanije u Hrvatskoj. Prelijepa Narin, koju tumači glumica Melisa Sozen, za prvi dan ljeta je pred malim ekranima Hrvatske obukla vjenčanicu te tako potvrdila svoju sličnost s ikonom Audrey Hepburn.

Gotovo pola milijuna gledatelja svaki dan s velikim žarom prati ovu neobičnu priču. Ni ovaj tjedan neće nedostajati uzbuđenja, a lavinu događaja pokrenut će Mustafina otmica Narin s njezinog medenog mjeseca. Mustafa će se zajedno s otetom Narin zaputiti prema minskom polju na kojem će stradati. Mustafa će biti u kritičnom stanju.

Ne propustite najgledaniju seriju u Hrvatskoj pratiti i u narednim epizodama. 'Da sam oblak' donosi mnoga uzbuđenja i šokantne obrate!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene