Žena nogometaša

'Da sam doma, bila bih na kavi, a za rezultate tekme saznala preko mobitela'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Sad i ja imam prave tatine curice doma, koje me danas ne doživljavaju jer im je tata zanimljiviji u svojoj euforiji pred tekmu...'

Manekenka te supruga nogometaša, Ljupka Gojić Mikić svoj današnji status posvetila je nogometnoj utakmici između Hrvatske i Srbije.

>> Ljupka iskreno: 'Naš brak je preživio brojne krize'

Pogledaj i ovo showbuzz Otkrila svoju intimu 'Svoje ljubavne scene snimam svaki dan'

Ljupka živi na relaciji Hrvatska - Japan, a s njom su na putu i dvije kćerkice Jana Sienna i Mila Amelie koje je dobila u braku s nogometašem Mihaelom Mikićem. On trenutačno igra za tamošnji klub Sanfrencce Hiroshima pa se cijela obitelj ovog mjeseca nalazi u Japanu. A da i tamo vlada 'groznica' zbog večerašnje tekme, govori i njezin status koji je objavila na svom Facebook profilu.

'Čeka se vaših 18 sati, a naših 2 ujutro... Saša Lozar upravo govori kako diše Zagreb uoči tekme... Uf... Kad si tako daleko malo je knedla u grlu... Da sam doma vjerojatno bi bila na kavi i na mob pitala onog tko u tom trenutku čuva cure :)) koji je rezultat... Tipično ženski. Inače kao prava tatina kćer, jedino što sam pratila zajedno s njim je Formula 1. Meni nedjelja bez pohanog i zvuka formule NIJE NEDJELJA:)) Sad i ja imam prave tatine curice doma, koje me danas ne doživljavaju jer im je tata zanimljiviji u svojoj euforiji pred tekmu...:)) Nadam se da će atmosfera na stadionu i ulicama biti kao na tekmama u Japanu... Najgora stvar koju navijači ovdje naprave je da skinu majicu i zaborave pokupiti papirić od sendviča za sobom :))) Dobro, nemam pojma što pjevaju, ali naše je definitivno ljepše za čuti :)) Sretnoooo...', napisala je Ljupka i pokupila jako puno 'likeova'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene