Daniel Beni vratio se na estradu, a estradnim vodama uz njega je zaplivala i supruga Barbara.


Nakon što su osvojili radijske postaje sa svojim posljednjim singlom „Vrijeme briše uspomene“, D'Beni bend nastavlja vrijedno raditi na novim pjesmama te nam predstavljaju svoj novi singl i spot za pjesmu „100 godina.“

„Pjesma je ljubavne tematike kao i sam tekst u kojemu sam prepoznao svoju životnu priču te došao na ideju da se u spotu pojavi moja žena Barbara. Sviđa mi se što nismo morali glumiti u spotu i što kadrovi prenose iskrene emocije koje osjećamo jedno za drugo“, komentirao je frontmen grupe Daniel Beni.

Vezani članci Daniel Beni Prošlo je 17 godina otkako je prestala postojati grupa Teens, hoće li se opet okupiti? Slika nije dostupna NAJVEĆA HRVATSKA TEEN ZVIJEZDA Bio je na vrhuncu slave, a onda nestao!

Glazbu za singl potpisuje Denis Dumančić, tekst Nenad Ninčević, aranžman Igor Ivanović dok je za spot zaslužan Tomislav Pović.

Spot je sniman na nekoliko lokacija, a jedna od zanimljivijih je svakako Tunel-Ri koji se nalazi ispod samog grada Rijeke. Koristio se u 2.svjetskom ratu te je nedavno otvoren za turističku namjenu, a dečki su posebno ponosni što su imali čast prvi snimati u Tunelu.