Majka ga podržava

Zvijezda serije "Seks i grad" otkrila prvi put: Njezin sin je rođen kao djevojčica!

Cynthia Nixon i Samuel (Foto: Instagram) Cynthia Nixon i Samuel (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Cynthia Nixon i Samuel (Foto: Instagram) Christine Marinoni, Cynthia Nixon (Foto: Profimedia) Cynthia Nixon (Foto: Getty Images) +0 Christine Marinoni, Cynthia Nixon (Foto: Profimedia) Galerija

Cynthia Nixon 1996. godine rodila je djevojčicu Samanthu. Danas je ona mladić Samuel, a ovih dana je diplomirao.

Cynthia Nixon objavila je dirljivu fotografiju i poruku sa svojim sinom Samuelom na Dan transrodnih osoba. Ponosna mama i nekadašanja zvijezda serije "Seks i grad" uz fotografiju je napisala po prvi put da je 21-godišnji Samuel rođen kao Samantha te tako otkrila da je njen sin transrodna osoba.

Pogledaj i ovo showbuzz sad već i tinejdžeri Pojavile se fotografije sa snimanja "Seksa i grada", pogledajte kako danas izgledaju djeca obožavanih Mirande i Charlotte!

"Tako sam ponosna na svog sina Samuela Josepha koji je diplomirao ovaj mjesec", napisala je Cynthia i usput pozdravila sve koji slave Dan transrodnih osoba. Samuel je rođen 1996. kao djevojčica Samantha, a Cynthia ga je dobila u braku s bivšim suprugom Dannyjem Mozesom.

Cynthia i Danny bili su zajedno od 1988. do 2003., a dobili su i još jednog sina, Charlesa. Nakon razvoda od Dannyja, Cynthia je počela vezu s Christine Marinoni, aktivisticom s kojom ima sina Maxa, a dobile su ga pomoću donatora. Sameul je, unatoč slavnoj majci, odrastao izvan očiju javnosti, tek ponekad bi ga paparazzi fotografirali u društvu majke.

 

I’m so proud of my son Samuel Joseph Mozes (called Seph) who graduated college this month. I salute him and everyone else marking today’s #TransDayofAction. #TDOA

A post shared by Cynthia Nixon (@cynthiaenixon) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene