NA TWITTERU

Hasselhoffova 28 godina mlađa cura pokazala guzu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cura poznatog glumca Davida Hasselhoffa skinula je donji dio kupaćeg kostima i pokazala guzu!

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Richard Branson (Printscreen Informer) bome mu ide! Slavnoj glumici je pomogao da skine 30 kila, a sada mu je klijent postao i jedan od najbogatijih ljudi na svijetu!

Bivša trgovačka asistentica, Hayley Roberts vodi jedan sasvim novi stil života otkako je Davida Hasselhoffa prije nekoliko godina pitala za autogram, a on nju za broj telefona.

>> Boji se onoga zbog čega je postao slavan

Naime, od toga trenutka Hayley i David postali su nerazdvojni par, a kako se lijepo provode, redovito otkrivaju na svojim Twitter profilima. Iako je Hayley mlađa od Davida 28 godina, oni su najbolji primjer da prava ljubav nema granica.

Hayley je objavila fotke s putovanja na kojem su bili za Novu godinu. Naime, par je posjetio Necker Island u vlasništvu Sir Richarda Bransona, vlasnika Virgin Airwaysa. Tamo su se gostovali i Ronnie Wood sa svojom novom boljom polovicom, Sally te još nekolicina poznatih osoba.

No, u centar fotografija, Hayley je ovog puta stavila samo sebe i svoje golišave fotke. Istovremeno je pokazala prekrasan otok, ali i svoje seksi tijelo. Pozirala je u bijelom kupaćem kostimu, a na jednoj slici je čak i povukla gaćice dolje i pokazala guzu.

Kako je to sve izgledalo, pogledajte u galeriji!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene