ŠTO JOJ SE SPREMA?

Čudna kraljevska pravila koja neće moći zaobići, ako se uda za Harryja

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Unutar kraljevske obitelji postoje čvrsta i jasna pravila koja se moraju poštovati.

Lijepa glumica Meghan Markle već neko vrijeme ljubi princa Harryja, a britanski mediji je već vide kao novog člana kraljvske obitelji. Ukoliko se Meghan uda za princa Harryja, morat će se pridržavati čvrstih kraljevskih pravila. No, u mnoštvu pravila našlo se i par pomalo bizarnih.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Buduća princeza će tako morati, kako piše The Mirror, prestati jesti morske plodove. Zbog mogućeg trovanja i alergijskih reakcija svim članovima kraljevske obitelji je zabranjeno jesti tu deliciju. No, princ Charles navodno zna s vremena na vrijeme prekršiti to pravilo. Čvrsto pravilo koje je još 2008. godine donio princ Andrew odnosi se na igru Monopoly. Naime, prema njemu je ta društvena igra zlobna i zabranio je njezino korištenje.

Treće pravilo odnosi se na javno izražavanje političkih stavova kao i nakolonosti prema političarima. Iako članovi kraljevske obitelji imaju pravo glasa na izborima, obično ga ne koriste.

Čudno kraljevsko pravilo nalaže kako svaki pojedini član kraljevske obitelji uvijek mora znati točno koju poziciju zauzima. Odnosno mora stajati, hodati ili sjediti u istoj poziciji. Dakle, pozicija i rang u obitelji toj osobi određuju mjesto gdje će stajati i sjediti.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene