Glumac Cuba Gooding Jr. i njegova supruga Sara Kapfer odlučili su se rastati u travnju 2014. godine.

Galerija


Holivudski par rastao se nakon 22 godine braka.

Vezani članci Stella Maxwell Bivša djevojka holivudske glumice zabrinula obožavatelje nikad mršavijom linijom i smrknutim licem Lizzo Glazbenica bez kompleksa uskočila u badić i još jednom dokazala da ju negativni komentari ne diraju

Glumac Cuba Gooding Jr. i njegova supruga Sara Kapfer odlučili su se rastati još u travnju 2014. godine, no glumac je tek u siječnju ove godine predao papire za razvod.

Podsjetimo, par se vjenčao davne 1994. godine, a radilo se o srednjoškolskim golupčićima koji zajedno imaju troje djece. 2014. godine Sara je bila ta koja je zatražila razvod, no par se do siječnja 2018. još tu i tamo mogao vidjeti zajedno.

U vrijeme predavanja papira za razvod glumac je naveo "nepomirljive razlike" kao razlog razvoda.

"Ja sam sretan muškarac. Iako ima dana kada mi jako ide na živce, ona zna kako izdržati sa mnom", u jednom je intervjuu otkrio Cuba, koji se čini još sretniji otkad je samac.

Naime, glumac je nedavno viđen u sunčanom Miamiju, gdje se na bazenu zabavljao s bujnom plavušom te pritom nije skidao veliki osmijeh s lica. I dok je nepoznata plavuša okretala stražnjicu paparazzima, Cuba je ležao te ispijao piće, a u jednom je trenutku s djevojkom izmijenio i nekoliko nježnih dodira.

Glumac nikada nije previše pričao o svom privatnom životu ni dok je bio sa suprugom, pa smo sigurni kako ćemo ostati zakinuti i za detalje vezane za potencijalnu novu djevojku.

Ipak, moramo priznati da plavuša s bazena pomalo sliči bivšoj supruzi. Hm...