Ostavio joj vilu i novac

Hefnerova udovica iznenadila članove njegove obitelji! Nisu vjerovali da je takva...

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada je onemoćao, Harris je bila uz Hefnera svakog dana. Nisu to očekivali članovi njegove obitelji, a ni bliski prijatelji.

Crystal Harris, udovica Hugha Hefnera, bila je uz njega do samog kraja. 31-godišnja zečica iznenadila je tako članove njegove obitelji, ali i prijatelje koji su bili uvjereni da je u braku s Hefnerom isključivo iz financijske koristi. No, činjenica je da je Crystal bila uz njega posljednjih godina njegova života, u periodu u kojem je postajao sve stariji i nemoćniji.

Pogledaj i ovo Hugh Hefner Nestvarno... Procurili detalji o najbizarnijem detalju Playboyeve vile i raskalašenim orgijama, a evo i što se gledalo na TV-u: "Jedne večeri izbrojila sam 17 cura"

Prijatelji sada tvrde da je Crystal bila stup snage u njihovoj zajednici. Pratila ga je na sve liječničke preglede te je radila sve da ga razveseli i kad je bilo najteže. Kada je postao onemoćao, Harris je bila uz Hefnera svakog dana. Obitelj se brinula kako će ga napustiti jednom kad postane nemoćniji, no to se nije dogodilo. Nije ni čudo što ju je Hefner stoga osigurao ostavivši joj vilu i novac u oporuci.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene