Kada je onemoćao, Harris je bila uz Hefnera svakog dana. Nisu to očekivali članovi njegove obitelji, a ni bliski prijatelji.


Crystal Harris, udovica Hugha Hefnera, bila je uz njega do samog kraja. 31-godišnja zečica iznenadila je tako članove njegove obitelji, ali i prijatelje koji su bili uvjereni da je u braku s Hefnerom isključivo iz financijske koristi. No, činjenica je da je Crystal bila uz njega posljednjih godina njegova života, u periodu u kojem je postajao sve stariji i nemoćniji.

Vezani članci Slika nije dostupna Dok ih smrt ne rastavi - njima godine nisu važne! Slika nije dostupna Da je dobio samo 5 dolara povišice, Playboy nikad ne bi postojao!

Prijatelji sada tvrde da je Crystal bila stup snage u njihovoj zajednici. Pratila ga je na sve liječničke preglede te je radila sve da ga razveseli i kad je bilo najteže. Kada je postao onemoćao, Harris je bila uz Hefnera svakog dana. Obitelj se brinula kako će ga napustiti jednom kad postane nemoćniji, no to se nije dogodilo. Nije ni čudo što ju je Hefner stoga osigurao ostavivši joj vilu i novac u oporuci.