U četvrtak navečer održan je drugi dan Cro-A-Portera, a povodom toga ponovno su se okupile brojne domaće ljepotice!


Pažnju na drugom danu Cro-A-Portera svakako je plijenila prekrasna Ana Rucner koja je na reviju došla u pratnji sina Dariana.

Vezani članci Petra Grašo, Danijela Martinović (Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL) Grašina voditeljica komunikacija potvrdila da on i Danijela više ne žive na istoj adresi, ukratko otkrila i koji je razlog tome Danijela Martinović i Petar Grašo Upoznali su se na Dori davne 1995. godine, pred oltar nikad nisu htjeli stati, a za to su imali svoj razlog i objašnjenje

Naravno, tu je zablistala i Danijela Martinović u kreaciji modnog brenda Arileo čiju je crno-bijelu haljinu odjenula. Danijela je zaista izgledala kao prava retro diva!

>> Brojni poznati stigli na Cro A Porter - Severina svoju krunu ne skida

Glumica Jelena Perčin također je došla pogledati revije, a valja istaknuti kako je ona ovogodišnje zaštitno lice modne kuće skin4rebeles!

Lejla Filipović pak je izgledala poput lijepe lutkice u crnoj haljinici i salonkama koje su isticale njezine duge, vitke noge.

Osim njih, u Cro-A-Porter došle su i brojne druge zvijezde, a manekenka Nina Morić dan ranije doletjela je u Zagreb kako bi predstavila novu kolekciju modne kuće ELFS. Osim njih, drugu večer predstavlja se i modna kuća Arileo te dizajnerice Maja Podrug, Jelena Aleksić i Monika Sablić.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook