Princ Harry iznenadio novim komadom nakita.

Galerija


Vijest o prinovi u kraljevskoj obitelji ovog je tjedna glavna tema svjetskih medija, koju su vojvotkinja Meghan Markle i princ Harry objavili tijekom prvog zajedničkog putovanja u Australiji.

Vezani članci Meghan Markle (Foto: AFP) Samo sedam mjeseci nakon rođenja Archieja, Meghan ponovno trudna? Već se nagađa i o spolu Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan ostavila Kate u sjeni dekolteom i detaljem zbog kojeg javnost misli da je ponovno trudna

Oči javnosti uprte su u kraljevski par, pri čemu su mnogi na Harryju primijetili jedan neobičan detalj. Naime, na prstu desne ruke Harry nosi prsten crne boje, koji nikada prije nije nosio, a na prvi pogled izgleda kao da je napravljen od titana.

Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images)
Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Harry je nakon vjenčanja s Meghan pa sve dosad nosio samo jednostavni zlatni prsten, no čini se kako je upotpunio kolekciju nakita, pa su se istog trena pojavila nagađanja kako mu je prsten poklonila supruga povodom objave trudnoće, a Kensingtonska palača odbila je bilo što komentirati u vezi s novim komadom nakita.

Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images)
Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

No misterij je riješen i radi se o zapravo vrlo jednostavnoj stvari. Naime, časopis PEOPLE piše da je riječ o prstenu Oura, komadu nakita koji je ujedno i pametni uređaj, koji prati korisnikov san i dnevnu aktivnost, povezan s njegovim pametnim telefonom.

Prsten dolazi u dvije različite boje, a Harry je odabrao crni po cijeni od 299 američkih dolara. Nošenje nakita Harryju ne predstavlja nikakav problem, štoviše uz vjenčani prsten uvijek nosi i nekoliko narukvica.

Prsten Oura zasigurno će princu pomoći pratiti ritam spavanja i olakšati dane popunjenog rasporeda obveza na australskoj turneji, tijekom koje će promijeniti čak nekoliko različitih vremenskih zona. Sigurno će mu koristiti i u novom rasporedu obveza i sna koji ga očekuju već sljedeće proljeće, s dolaskom kraljevske prinove na svijet.