Samo uživanje!

Nakon večere u dubrovačkom restoranu Georgina zavodljivo pozirala na stubištu hotela i pokazala atribute

Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Christiano Ronaldo u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) Christiano Ronaldo u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) +0 Miho Obradović i Ronaldo (Foto: Instagram) Galerija

Cristiano Ronaldo i Georgina uživaju u ponudi dubrovačkih restorana.

Jedan od najuspješnijih i najpopularnijh nogometaša današnjice Cristiano Ronaldo i njegova djevojka Georgina Rodriguez uživaju u svom odmoru u Dubrovniku, gdje su odlučili provesti uskrsne praznike i gdje uživaju u ponudi lokalnih restorana.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez "Georgina će se uzrujati" Fotka Ronalda i Georgine osvanula je u medijima, ali s ogromnom razlikom od originala, vidite li što su joj učinili?

Tako su ponovno snimljeni pri dolasku u jedan poznati dubrovački restoran, u koji su stigli u pratnji prijatelja, ali i tjelohranitelja, bez kojih se nigdje ne pojavljuju. Društvo je do samog ulaza u restoran ponovno dovezao crni kombi.

Nakon izlaska Georgina je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj zavodljivo pozira na stubištu hotela. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

"Ono kad ti prijateljica kaže – 'stiže ti suprug, ponašaj se normalno'", napisala je uz fotografiju.

Uz to je bila objavila i video u kupaćem kostimu i pokazala kako se opušta na dubrovačkom suncu uz knjigu u ruci. 

Cristiano je ovih dana s Georginom posjetio i Lopud, gdje je najmlađim obožavateljima potpisivao lopte i dresove.

U Dubrovnik su stigli proteklog vikenda privatnim letom iz Italije, u društvu prijatelja, a odsjeli su u luksuznoj vili Šeherezada, u kojoj noćenje stoji 7000 eura.

Očekuje se da će popularni par u Dubrovniku boraviti još danas.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić (Foto: Instagram) Jahta od 143 metara (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) +5 Nina Badrić (Foto: Instagram) Celebrity Nina Badrić pohvalila se jahtom od 143 metra na kojoj uživa s najbogatijom Srpkinjom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene