''ODVRATAN SI''

NEKULTURAN ILI BAHAT? Ono što je napravio uvrijedilo je milijune ljudi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ronaldo je pokazao nedostatak poštovanja.

Cristiano Ronaldo uspio je uznemiriti milijune ljudi. Na svom Instagram profilu objavio fotku na kojoj pozira pored kipa Bude. No, nije očekivao kako će ga njegovi pratitelji zasuti drvljem i kamenjem.

Pogledaj i ovo Cristiano Ronaldo s majkom Dolores Aveiro kakvo iznenađenje! Cristiano Ronaldo svoju majku na rođendan natjerao u plač, snimka tog trenutka širi se društvenim mrežama!

Naime, Ronaldo na toj fotografiji pozira u opuštenom i sportskom izadanju, s jednom nogom na spomeniku. Dobrodušno je pored fotke napisao ''Dobar dan'', ali uslijedili su ljutiti komentari. ''Odvaratn si Ronaldo. Poštuj drugu vjeru, bar malo!'' , ''Spusti svoju prljavu nogu'', bili su neki od komentara.

Pratitelji nisu bili nimalo oduševljeni njegovim potezom kojeg ocjenjuju kao nedostatak poštovanja prema božanstvu i manjak kulture.
 

 

Bom dia

A photo posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

''Uvjereni smo da zgodni Ronaldo nije htio nikoga uvrijediti, nego je samo neobrazovan'', jedan je od komentara Ronaldovog pratitelja koji je pokušao stati nastranu mladog nogometaša.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene