Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez zajedno su od 2016. godine, a upoznali su se na zabavi modnog brenda Dolce & Gabbana.

Galerija


Slavni nogometaš ponosni je otac četvero djece.

Vezani članci Ikiru Mačak postao hit na društvenim mrežama jer ne može prestati plaziti jezik, pogledajte tu facu! Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Zbog ove su fotografije mnogi uvjereni da su se Georgina i Ronaldo zaručili: "Je li to ono što svi mislimo da je?"

33-godišnji igrač talijanskog Juventusa i jedan od najpoznatijih nogometaša svijeta, Cristiano Ronaldo, svaki slobodni trenutak provodi sa svojom obitelji - zaručnicom Georginom Rodriguez i četvero mališana.

Podsjetimo, Ronaldu su surogat majke rodile troje djece, 8-godišnjeg Cristiana Jr te 18-mjesečne blizance Matea i Evu Mariu, dok mu je Georgina rodila kći Alanu Martinu koja ima 13 mjeseci.

Par nerijetko dijeli obiteljske fotografije na društvenim mrežama, a na posljednjoj koju je podijelio on, mala obitelj pozira na kauču s velikim osmijesima na licima. Nogometaš je pored nje kratko i jasno stavio emotikon srca, a vjerujemo kako paru baš nikada nije dosadno kod kuće kraj toliko djece.

Istovremeno, 24-godišnja manekenka na svom je Instagram profilu objavila golišavu fotografiju na kojoj je njezina stražnjica u prvom planu i na kojoj se sunča u njihovom domu.

Zanosna crnka može se pohvaliti zanosnom linijom, a vježba svakodnevno u kućnoj teretani, pa ni ne čudi što i muškarci i žene diljem svijeta uzdišu za njezinim oblinama.

Par je zajedno od 2016. godine, a upoznali su se na luksuznoj zabavi modnog brenda Dolce & Gabbana. Ona je u to vrijeme radila u madridskoj trgovini slavnog Diora kao prodavačica, no nakon što se u nju zaljubio planetarno popularni nogometaš, Georgina je dala otkaz te se posvetila obitelji i modnoj karijeri.

Kako joj to uspijeva: Supruga slavnog glumca i nakon tri poroda izgleda besprijekorno u bilo kojem izdanju

Kći Vanje i Zorana Mamića prekinula s reperom Jopom 3 mjeseca nakon rođenja kćeri!

Želi ga svaka Hrvatica, ali on ima jasne kriterije: ''Moja djevojka trebala bi biti ženstvena i atraktivna''