Maneken!

Nakon kupaćih u Dubrovniku, Ronaldo uskočio u bokserice, a svi pričaju o njegovom "paketu"

Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Christiano Ronaldo u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Ronaldo i Georgina (Foto: Instagram) Ronaldo i Georgina (Foto: Instagram) Ronaldo (Foto: Instagram) +0 Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Galerija

Nakon što je nekoliko dana uživao u Dubrovniku, Cristiano Ronaldo vratio se na posao.

Slavni nogometaš ne zarađuje samo na nogometnom terenu, već i izvan njega.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez Proslavila rođendan! Ronaldova Georgina ponosno istaknula svoj omiljeni adut, a onda su pale kritike: "Možeš biti puno otmjenija bez toga"

Radi se o Cristianu Ronaldu koji je nedavno boravio s društvom i djevojkom Georginom Rodriguez u Dubrovniku, uživajući u luksuzu kakav i priliči jednoj takvoj zvijezdi.

A osim na terenu, atraktivni Portugalac zarađuje i od brojnih sponzorskih ugovora, ali i od svoje cr7 modne linije koju on sam i najbolje reklamira.

A netom nakon što je napustio Hrvatsku, Ronaldo je na Instagramu objavio nekoliko fotografija nove linije cr7 donjeg rublja u koje se svukao te još jednom pokazao svoju besprijekornu liniju na koju pazi toliko da rijetko kad pojede nešto slatko.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

A koliko su fotografije oduševile javnost govore i brojni pozitivni komentari ispod seta fotografija, a puno se priča i o Cristianovom, kako ga nazivaju, "paketiću" koji je poprilično istaknut na fotografijama.

I dok ga mnogi hvale, postojali su i oni koji su se našalili da je "fotošopiran".

Ostavljamo vam da prosudite sami, a mi se nadamo kako će nogometaš još koji put posjetiti Hrvatsku!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) +4 Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Celebrity Domaća voditeljica zapalila društvene mreže: "Možemo samo gledati i uživati u takvoj ljepoti"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene