Nakon što je nekoliko dana uživao u Dubrovniku, Cristiano Ronaldo vratio se na posao.

Galerija


Slavni nogometaš ne zarađuje samo na nogometnom terenu, već i izvan njega.

Vezani članci Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) Postala je slavna zahvaljujući vezi s Ronaldom, a sad ju svi žele: Georgina pokorila Cannes u seksi izdanju! Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Ronaldo napokon objavio fotku iz Dubrovnika, a procurila je i snimka kako se oprašta s osobljem

Radi se o Cristianu Ronaldu koji je nedavno boravio s društvom i djevojkom Georginom Rodriguez u Dubrovniku, uživajući u luksuzu kakav i priliči jednoj takvoj zvijezdi.

A osim na terenu, atraktivni Portugalac zarađuje i od brojnih sponzorskih ugovora, ali i od svoje cr7 modne linije koju on sam i najbolje reklamira.

A netom nakon što je napustio Hrvatsku, Ronaldo je na Instagramu objavio nekoliko fotografija nove linije cr7 donjeg rublja u koje se svukao te još jednom pokazao svoju besprijekornu liniju na koju pazi toliko da rijetko kad pojede nešto slatko.

A koliko su fotografije oduševile javnost govore i brojni pozitivni komentari ispod seta fotografija, a puno se priča i o Cristianovom, kako ga nazivaju, "paketiću" koji je poprilično istaknut na fotografijama.

I dok ga mnogi hvale, postojali su i oni koji su se našalili da je "fotošopiran".

Ostavljamo vam da prosudite sami, a mi se nadamo kako će nogometaš još koji put posjetiti Hrvatsku!

Domaća voditeljica zapalila društvene mreže: "Možemo samo gledati i uživati u takvoj ljepoti"