Samo mjesec dana nakon što su na svijet stigli blizanci, slavni nogometaš Cristiano Ronaldo potvrdio je da uskoro stiže još jedna prinova. Njegova je djevojka Georgina Rodriguez trudna!


Nakon mjeseci nagađanja konačno je stigla i potvrda. Cristiano Ronaldo četvrti put postaje otac. Sretnu vijest obznanio je sam nogometaš novinarima španjolskog lista El Mundo. "Jako sam sretan zbog djeteta koje je na putu", izjavio je Ronaldo i tako potvrdio da je njegova 23-godišnja djevojka Georgina Rodriguez u blaženom stanju, prenosi Daily Mail.

Vezani članci Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Ronaldo otkrio što mu je bolje od spektakularnog pogotka koji je dao 2018., a ima veze s Georginom Georgina Rodriguez (Foto: Getty) Provokativno izdanje zanosne crnke na dobrotvornoj večeri nije se svima svidjelo

Trudnički trbuščić na lijepoj Georgini brojni obožavatelji uočili su prije nekoliko mjeseci, a svoju sreću zbog dolaska prinove budući roditelji više nisu mogli sakriti. Podsjetimo, Ronaldo je nedavno postao otac blizanaca Eve i Matea koje mu je na svijet donijela surogat-majka. Uz blizance ima i šestogodišnjeg sina Cristiana Ronalda Juniora.