Opa, vruće!

Ronaldo otkrio što mu je bolje od spektakularnog pogotka koji je dao 2018., a ima veze s Georginom

Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez i Christiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez i Ronaldo (Foto: AFP) Georgina Rodriguez i Ronaldo (Foto: AFP) Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Cristiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez i Christiano Ronaldo (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez i Christiano Ronaldo (Foto: AFP) +0 Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Galerija

Cristiano Ronaldo progovorio je o planovima vjenčanja s Georginom Rodriguez.

Jedan od najuspješnijih nogometaša svih vremena Cristiano Ronaldo otkrio je planove za vjenčanje sa svojom dugogodišnjom djevojkom Georginom Rodriguez.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez Proslavila rođendan! Ronaldova Georgina ponosno istaknula svoj omiljeni adut, a onda su pale kritike: "Možeš biti puno otmjenija bez toga"

34-godišnji nogometni as i bivša prodavačica u vezi su od 2016. godine, a čini se kako je uvjeren da je ona prava žena za njega te kako će konačno ispuniti najveći san svoje majke Marije Dolores dos Santos.

"Jako puno mi je pomogla, naravno da sam zaljubljen u nju. Vjenčat ćemo se sigurno jednog dana. To je i san moje majke. Sjajno nam je zajedno, ona mi je i prijateljica, puno razgovaramo. Otvorio samo joj svoje srce, a ona meni svoje", otkrio je Ronaldo u emisiji popularnog voditelja Piersa Morgana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Iako bi mnogi pomislili kako mu je zabijanje golova najdraže u životu, Ronaldo je ovih dana priznao da mu je u životu nešto draže od tog osjećaja, a to je vođenje ljubavi s Georginom.

Naime, u intervju za ITV postavili su mu pitanje o spektakularnom pogotku za Real Madrid protiv Juventusa 2018. godine. Cristiano je priznao kako je to jedan od najboljih golova koje je postigao, ali i priznao kako se osjećaj ipak ne može usporediti s trenucima koje provodi s Georginom u krevetu, odnosno kada vode ljubav.

"Ne, kada bih to usporedio s mojom Geo, nije bolje od toga", priznao je sa smješkom.

Unatoč njegovu uzbudljivom zanimanju, Georgina je nedavno priznala kako nije jednostavno biti u vezi s nekime tko je slavan poput njega, ali da ne bi baš ništa mijenjala jer u njega se zaljubila na prvi pogled.

"Biti partner nekoj slavnoj osobi nije lako, ali ne bih to mijenjala ni za što na svijetu", priznala je svojevremeno tamnokosa ljepotica.

Par se upoznao prije tri godine u jednom ekskluzivnom dućanu u kojem je Georgina radila kao prodavačica, a prije godinu dana postali su sretni roditelji kćerkice. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mislav Čavajda (Foto: PR) Mislav Čavajda (FOTO: Facebook) +0 Mislav Čavajda (Foto: IN Magazin) Celebrity Mislav Čavajda oglasio se iz bolnice: "Dragi ljudi, ono najbitnije... živ sam! Hvala vam svima na brizi"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene