Cristiano Ronaldo osoblju vile u Grčkoj gdje je boravio ostavio je napojnicu od 25 tisuća eura.

Galerija


Jedan od najboljih nogometaša na svijetu i njegova partnerica Georgina Rodriguez proteklih dana uživaju u odmoru na prekrasnim lokacijama diljem Europe. 

Vezani članci Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) Tijelo ove zanosne crnke izgleda savršeno i bez fotošopa, pa ne čudi što je njezin slavni dečko lud za njom Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) Ronaldova Georgina plijenila pozornost u uskom kombinezonu, ali utakmicu je gledala podalje od njegove majke

Paparazzi su ih tako proteklog vikenda uhvatili na luksuznoj jahti u Francuskoj, par dana ranije boravili su i u Grčkoj. A upravo je to lokacija o kojoj su se strani mediji sada raspisali jer je naime, prema njihovim informacijama, Ronaldo osoblju lukuszne vile u kojoj je u Grčkoj boravio, ostavio 25 tisuća eura napojnice.

Čini se da im se na taj način želio zahvaliti što su mu dopustili da se opusti u miru i da uživa bez paparazza.

Zvijezda Juventusa u resortu Costa Navarino boravio je već drugu godinu zaredom, a sličnom gestom zahvalio se i prošle godine. Tada im je kao zahvalu ostavio iznos manji samo pet tisuća eura.

Ronaldo i njegova Georgina krajem travnja boravili su i u Hrvatskoj, a i prema osoblju vile Šeherezada pri odlasku se ponio s velikim poštovanjem i srdačno ih pozdravio, a sve je kamerom zabilježio i jedan korisnik Instagrama.

Pogledajte kako to izgleda kad muška ekipa s brodića sretne Ninu Badrić, fenomenalni su!