Široke ruke

Ronaldo ponovio gestu od prošle godine? Osoblju resorta gdje je boravio dao pozamašnu napojnicu

Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez i Christiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) +0 Georgina Rodriguez i Christiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Galerija

Cristiano Ronaldo osoblju vile u Grčkoj gdje je boravio ostavio je napojnicu od 25 tisuća eura.

Jedan od najboljih nogometaša na svijetu i njegova partnerica Georgina Rodriguez proteklih dana uživaju u odmoru na prekrasnim lokacijama diljem Europe. 

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez Proslavila rođendan! Ronaldova Georgina ponosno istaknula svoj omiljeni adut, a onda su pale kritike: "Možeš biti puno otmjenija bez toga"

Paparazzi su ih tako proteklog vikenda uhvatili na luksuznoj jahti u Francuskoj, par dana ranije boravili su i u Grčkoj. A upravo je to lokacija o kojoj su se strani mediji sada raspisali jer je naime, prema njihovim informacijama, Ronaldo osoblju lukuszne vile u kojoj je u Grčkoj boravio, ostavio 25 tisuća eura napojnice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Amore mio 💏😘

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Čini se da im se na taj način želio zahvaliti što su mu dopustili da se opusti u miru i da uživa bez paparazza.

Zvijezda Juventusa u resortu Costa Navarino boravio je već drugu godinu zaredom, a sličnom gestom zahvalio se i prošle godine. Tada im je kao zahvalu ostavio iznos manji samo pet tisuća eura.

Ronaldo i njegova Georgina krajem travnja boravili su i u Hrvatskoj, a i prema osoblju vile Šeherezada pri odlasku se ponio s velikim poštovanjem i srdačno ih pozdravio, a sve je kamerom zabilježio i jedan korisnik Instagrama.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) +6 Nina Badrić (Foto: Instagram) Celebrity Pogledajte kako to izgleda kad muška ekipa s brodića sretne Ninu Badrić, fenomenalni su!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene