Cristiano Ronaldo je na Instagramu objavio obiteljsku božićnu čestitku, posebno se istaknuo komentar sestre njegove partnerice Georgine, Ivane Rodriguez.

Galerija


Nogometaš Cristiano Ronaldo na Instagramu je objavio obiteljsku božićnu čestitku koja je u manje od jednog dana prikupila preko osam milijuna lajkova.

Vezani članci Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Ronaldo na poseban način obilježio veliki dan svoje Georgine, ne smeta mu ni što je zbog jednog detalja pao u drugi plan Ivana Rodriguez - 1 Malo je poznato da Ronaldova Georgina ima atraktivnu stariju sestru koja voli pozirati u toplesu

"Želimo vam sretan Božić, ispunjen ljubavlju, zdravljem i srećom", napisao je Ronaldo pored fotke na kojoj pred okićenom jelkom u pidžami pozira s partnericom Georginom i njihovom djecom.

Nogometašu su u komentarima blagdane čestitali obožavatelji iz cijelog svijeta, a posebno se istaknuo komentar Georginine starije sestre Ivane Rodriguez koja se na Instagramu zove Ivana_Rh.

"Hahaha tata se smije, a Alanita je bijesna. Što li se događalo u ovom trenutku? Sretan Božić, obitelji. Volim vas. Želim vam puno zdravlja i ljubavi", napisala je ispod fotke i za komentar dobila preko tisuću lajkova.

Iako nije popularna kao Georgina, Ivana je također zvijezda na Instagramu gdje broji gotovo 300 tisuća pratitelja s kojima često dijeli svoje atraktivne fotke, baš poput svoje mlađe sestre.

Georgina je prije desetak dana na svojem Instagramu objavila još jednu fotku na kojoj pozira pored jelke, ali bez Ronalda i djece, a gotovo i bez odjeće.

Rozga najavila božićno iznenađenje i raspametila obožavatelje iz cijele regije: "Otkazujem sve planove"