9 milijuna lajkova!

Ronaldo objavio fotku s odmora s lijepom Georginom, ali ovaj put je pozornost ukrao jedan drugi detalj!

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo/Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo +0 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Galerija

Cristiano Ronaldo objavio je fotografiju s odmora na kojoj mu društvo pravi Georgina Rodriguez, a na kojoj je pokazao i zavidnu formu.

Cristiano Ronaldo odlučio je iskoristio slobodne dane i otputiti se na odmor sa svojom lijepom partnericom Georginom Rodriguez i pohvalio se time na Instagramu, no lokaciju na kojoj se nalaze nije htio otkriti.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez Proslavila rođendan! Ronaldova Georgina ponosno istaknula svoj omiljeni adut, a onda su pale kritike: "Možeš biti puno otmjenija bez toga"

Cristiano je objavio fotografiju na kojoj on i Georgina poziraju zagrljeni na brodu, a iskoristio je pritom prilikom da pokaže svoje isklesano tijelo i mišiće, s kojih je teško skinuti pogled i ne diviti im se.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

"Vas dvoje ste tako zgodni", "Uvijek u najboljoj formi", "Sve nas motiviraš", "Kakva legenda", "Kralj i kraljica", "Najbolji na svijetu", "Lijepi ste", "Kakvi mišići", poručili su mu njegovi obožavatelji u komentarima, a fotografiju je dosad lajkalo više od 9 milijuna ljudi.

Iza Cristiana i Georgine su teški dani nakon što je jedan od njihovih blizanaca nažalost preminuo pri porodu, a na svijet je stigla njihova kćer Bella Esmeralda.

Nogometaš je u tužnoj objavi na Instagramu obznanio da je preživjela samo djevojčica, a poruke utjehe i sućuti pristigle su im sa svih krajeva svijeta, što od kolega, što od milijuna obožavatelja.

Cristiano i Georgina imaju još četvero djece, četverogodišnju Alanu Martin, koja je Ronaldovo prvo biološko dijete, 10-godišnjeg Cristiana Juniora i četverogodišnje blizance Evu i Matea, koje su nogometašu rodile surogat-majke.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson - 3 Rebel Wilson - 1 Rebel Wilson - 5 Rebel Wilson - 4 +7 Rebel Wilson - 2 Celebrity Bivša punašna slatkica pokazala nikad tanji struk, ali i bujni dekolte, kojeg se ipak ne odriče!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić (Foto: Goran Perešin) +1 Borna Kotromanić Celebrity Još jedno hrabro izdanje jedne od najbogatijih Hrvatica: Hvali se vitkom figurom, a svi su primijetili i što je preskočila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene