Cristiano Ronaldo pohvalio se kako se kupa u kadi s četvero djece, što je naišlo na mnogo pozitivnih komentara, ali ima tu i onih koji su imali reći nešto negativno.

Galerija


Cristiano Ronaldo (35) često dijeli na Instagramu fotografije s obitelji, no sada je objavio jednu nesvakidašnju.

Vezani članci Georgina Rodriguez Otkrila čari u sportskom grudnjaku: Zanosna crnka opet podsjetila čime je osvojila slavnog nogometaša Georgina Rodriguez Zaručnica slavnog nogometaša pokazala svu raskoš svoje bujne pozadine u crnim tangama

Poznati nogometaš pohvalio se time kakvo veselje proživljava dok se kupa u kadi sa svojih četvero djece.

“Smiješni trenuci s mojim bebama“, napisao je Cristiano.

Igrač talijanskog Juventusa fotografirao se u kadi s kćeri Alanom Martinom (2), blizancima Evom i Mateom (2) te sinom Cristianom Juniorom (9). Fotografiju je vjerojatno snimila nogometaševa zaručnica Georgina Rodriguez (26), koja je Ronaldu rodila Alanu Martinu.

Slika nasmiješenog Cristiana i djece oduševila je njegove fanove. “Obitelj iznad svega“, “Uživaj, šampione“, “Ovo grije srce“, “Neodoljivi trenuci“, “Sretna obitelj“, komentirali su obožavatelji.

No nekima nije dobro sjela nogometaševa fotografija. “Nisam valjda jedini kojem je ovo čudno“, “Čekaj, ovo je ilegalno“, “Ne želim osuđivati, ali izgleda čudno. Nadam se da svi imaju nešto obučeno, barem gaćice“, istaknuli su.

Sve je raznježio: Miljenik žena i zvijezda domaćih serija priznaje bez čega ne može zamisliti svoj dan