što će reći Georgina?

Zanosnu plavušu bombardirao porukama? Podigla se velika prašina oko Ronalda!

Cristiano Ronaldo, Rhian Sugden (FOTO: Instagram) Cristiano Ronaldo, Rhian Sugden (FOTO: Instagram) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Cristiano Ronaldo, Rhian Sugden (FOTO: Instagram) Galerija

Ponovno se podigla prašina oko Cristiana Ronalda. U javnost su iscurile SMS poruke koje je navodno slao zaručenoj manekenki.

Cristiano Ronaldo ponovno se našao u središtu skandala. U javnost su iscurile SMS poruke koje je nedavno navodno slao manekenki za donje rublje, Rhian Sugden. Poruke su zanosnoj plavuši stizale u kasne noćne sate, a nogometašu koji je nedavno ponovno postao otac, čini se, nije smetalo ni to što je Rhian zaručena.

Pogledaj i ovo Cristiano Ronaldo s majkom Dolores Aveiro kakvo iznenađenje! Cristiano Ronaldo svoju majku na rođendan natjerao u plač, snimka tog trenutka širi se društvenim mrežama!

"Nazvat ću te za sat vremena ako mi pošalješ svoj privatni broj. Ja sam u hotelu", napisao je navodno Ronaldo u jednoj od brojnih poruka koje su stizale. Ljepotica nije ostala imuna na njegove poruke pa je na njih odgovarala sve dok to nije shvatio njezin zaručnik Oliver Mellor.

 

A post shared by Rhian Sugden (@rhiansuggers) on

"Bombardirao ju je porukama", izjavio je izvor za The Sun i dodao da je naposljetku Mellor odlučio stati na kraj njihovoj komunikaciji. "Bili su prijatelji, ali ju je s vremena na vrijeme znao zatrpavati neprikladnim porukama iako mu je više puta rekla da ima zaručnika. Ignorirao je to sve dok mu se on osobno nije javio i upozorio ga da prestane", otkrio je izvor.

"Nađi nekog slobodnog koga ćeš zatrpavati porukama", glasila je poruka koju je Mellor poslao nogometašu. Ubrzo je stigao i odgovor. Umjesto riječi, Ronaldno je tek poslao ikonu palca podignutog prema gore dajući time do znanja da je shvatio poruku, pišu britanski mediji.

 

A post shared by Rhian Sugden (@rhiansuggers) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene