Slavni nogometaš u nekoliko navrata bio je glavna tema zbog svoje seksualne orijentacije.


Već neko vrijeme šuška se o naklonosti slavnog Cristiana Ronalda istom spolu. Priče koje već mjesecima prate slavnog nogometaša poslužile su kao dobar temelj za provokacije na terenu. Naime, nogometaš Atletico Madrida Koke odlučio je Ronalda podbosti upravo time. I nije dugo trebalo da od Ronalda dobije odgovor koji ga je ostavio bez teksta.

Transkript njihovog razgovora postao je glavna tema španjolskih medija.

"Koke mi je rekao da sam p****. Poručio sam mu da će vidjeti što ću mu napraviti kad ga sretnem u Madridu", ispričao je nogometaš svom suigraču pa nastavio "Rekao sam mu - da, p**** sam, ali veoma bogati p****, ser***", prepričao je Ronaldo.

Njegovu izjavu jedva su dočekali brojni dušebrižnici, a je li Ronaldo ovim potezom stao na kraj nagađanjima ili je to bio samo dobro osmišljena strategija da ušutka provokacije na terenu za sada nije poznato.

Sumnje u Ronaldovu seksualnu orijentaciju započele su u prosincu prošle godine nakon što je na društvenim mrežama objavljena fotografija nogometaša u naručju boksača Badra Harija.

Sve je dodatno zakuhao kolumnist Daniel Riol tijekom gostovanja u emisiji ''Touche pas a mon sport'' kada je natuknuo da su dvojica sportaša više od prijatelja i da Ronaldo putuje tri do četiri puta tjedno u Maroko kako bi se mazio sa svojim prijateljem.