Sve njegove ljubavi

Otkako se proslavio, ovaj nogometaš ljubio je samo manekenke, a s posljednjom odgaja četvero djece

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez (Foto: Getty) Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez (Foto: Getty) Getty 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez (Foto: Getty) Galerija

Otkad mu je krenulo u životu, Cristiano Ronaldo slomio je mnoga srca.

Cristiano Ronaldo jedan je od najpopularnijih nogometaša na svijetu, a osim brojnih prvenstava osvaja i srca mnogih djevojaka.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez Proslavila rođendan! Ronaldova Georgina ponosno istaknula svoj omiljeni adut, a onda su pale kritike: "Možeš biti puno otmjenija bez toga"

Prije nego što se zaljubio preko ušiju u svoju trenutačnu djevojku Georginu Rodriguez, za koju se šuška i da mu je supruga, Ronaldu su na ramenu spavale brojne djevojke. Evo i koje.

Brazilska manekenka Jordana Jardel prva je djevojka popularnog nogometaša otkad je procvala njegova karijera. Hodali su 2003. godine, a Jordana je sestra bivšeg Cristianova suigrača iz Lisabona Marija Jardela. Merche Romero je TV voditeljica i manekenka iz Portugala, a u vezi s Ronaldom bila je od siječnja 2005. do rujna 2006. godine.

Romero je njegova djevojka bila najduže, a bio je s njom dok je igrao za Manchester United.

Jedina Britanka s kojom su povezivali nogometaša bila je Gemma Atkinson. Manekenka i nogometaš skupa su bili kratko, tek četiri mjeseca početkom 2007. godine.

Početak 2008. godine Ronaldo je odlučio krenuti drugim smjerom te je oko bacio na španjolsku manekenku Nereidu Gallardo. Nisu izdržali ni do kraja ljeta iste godine.

Već nakon spomenutih djevojka jasno nam je da nogometaš voli manekenke, a sljedeća u nizu bila je prelijepa Irina Shayk, s kojom je prohodao 2010. godine. Ruska ljepotica i Ronaldo skupa su bili čak pet godina, a na kraju su se razišli 2015. Cristiano je Irinu pokušao preboljeti u zagrljaju španjolske TV novinarke Lucije Villalon, ali veza nije dugo potrajala. Vjerojatno jer nije bila model.

Nakon brojnih manekenki jedna se zadržala. Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo imaju jedno biološko dijete, kćer Alanu,  a krajem prošle godine navodno su se i vjenčali.

Par još zajedno odgaja Ronaldova sina Cristiana Jr. te blizance Evu i Matea, koje su nogometašu rodile surogat-majke.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Scarlett Johansson i Romain Dauriac (Foto: Getty Images) Scarlett Johansson i Ryan Reynolds (Foto: Profimedia) Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: Getty Images) +0 Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: Getty Images) Celebrity Kamera snimila ono čega se svaka žena grozi: Unatoč malom gafu, ljepotica nije skidala osmijeh s lica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene