Nogometaša Cristiana Ronalda na Instagramu prati nevjerojatnih 250 milijuna ljudi, čime je oborio rekord najvećeg broja pratitelja s kojima dijeli trenutke iz svog života.

Galerija Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo i Geogrina Rodriguez s djecom +4 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo - 1

Jedan od najboljih nogometaša današnjice Cristiano Ronaldo već je prvog dana 2021. godine uspio srušiti novi rekord u svom životu, i to na Instagramu gdje ga prati više od 250 milijuna ljudi, što je najveći broj pratitelji na toj društvenoj mreži.

Vezani članci Georgina Rodriguez Ronaldova zaručnica objavila fotografije njegovog luksuznog hotela, a to nije jedini koji ovaj nogometaš posjeduje Georgina Rodriguez Ronaldova Georgina prvi put u javnosti nakon obiteljske tragedije, sve je oborila s nogu svojom pojavom na crvenom tepihu!

35-godišnji Cristiano gotovo svakodnevno objavljuje nove sadržaje na najpopularnijoj društvenoj mreži, što s nogometnih terena i putovanja, što trenutaka iz privatnog života kao što su fotografije s partnericom Georginom Rodriguez, sa svojom djecom, majkom i drugim članovima obitelji.

Upravo su obiteljske fotografije bile prve koje je Ronaldo objavio u novoj godini i koje su dobile milijune lajkova i komentara, naročito za onu na kojoj je pozirao Georginom i djecom.

"2020. nije bila lagana godina, nema sumnje u vezi toga. Nitko ne može ostati imun na bol i patnju koju je koronavirus donio svijetu. Sada je vrijeme da pokažemo kako skupa možemo napraviti promjenu. Jer bez obzira koliko je teško, ono što nas zaista definira jest činjenica kako se dignemo na noge i koliko brzo znamo reagirati na nove prepreke. Pokušajmo 2021. godinu napraviti prekretnicom, novim početkom i svježim startom. Svi mi možemo biti bolje osobe. Sretna Nova godina. Neka 2021. bude godina koje ćemo se zauvijek sjećati zbog najboljih razloga", napisao je Ronaldo u opisu fotografije.

  Pogledajte kako danas izgleda legendarna djevojčica pjegavog lica uz koju su odrastale generacije Inger Nilsson Inger Nilsson Inger Nilsson +8 Inger Nilsson i Nena

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju