Nogometaša Cristiana Ronalda na Instagramu prati nevjerojatnih 250 milijuna ljudi, čime je oborio rekord najvećeg broja pratitelja s kojima dijeli trenutke iz svog života.

Galerija


Jedan od najboljih nogometaša današnjice Cristiano Ronaldo već je prvog dana 2021. godine uspio srušiti novi rekord u svom životu, i to na Instagramu gdje ga prati više od 250 milijuna ljudi, što je najveći broj pratitelji na toj društvenoj mreži.

Vezani članci Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo - 2 Ronaldo i Georgina pokazali kako su uredili luksuznu vilu za raskošni doček, ništa nisu prepustili slučaju Ivana Rodriguez Ova dama sestra je bujne ljepotice za koju mnogi kažu da je jedna od najsretnijih žena na svijetu

35-godišnji Cristiano gotovo svakodnevno objavljuje nove sadržaje na najpopularnijoj društvenoj mreži, što s nogometnih terena i putovanja, što trenutaka iz privatnog života kao što su fotografije s partnericom Georginom Rodriguez, sa svojom djecom, majkom i drugim članovima obitelji.

Upravo su obiteljske fotografije bile prve koje je Ronaldo objavio u novoj godini i koje su dobile milijune lajkova i komentara, naročito za onu na kojoj je pozirao Georginom i djecom.

"2020. nije bila lagana godina, nema sumnje u vezi toga. Nitko ne može ostati imun na bol i patnju koju je koronavirus donio svijetu. Sada je vrijeme da pokažemo kako skupa možemo napraviti promjenu. Jer bez obzira koliko je teško, ono što nas zaista definira jest činjenica kako se dignemo na noge i koliko brzo znamo reagirati na nove prepreke. Pokušajmo 2021. godinu napraviti prekretnicom, novim početkom i svježim startom. Svi mi možemo biti bolje osobe. Sretna Nova godina. Neka 2021. bude godina koje ćemo se zauvijek sjećati zbog najboljih razloga", napisao je Ronaldo u opisu fotografije.

 

Pogledajte kako danas izgleda legendarna djevojčica pjegavog lica uz koju su odrastale generacije